Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burn Notice (2007) - USA Network

arcane

Öne çıkan mesajlar

2. sezonuna giren, forumda konusu olmadığına şaşırdığım dizi. (Ben de açmamışım, yuh bana) İlk sezon sanırım 12 bölümdü yani bu 13. bölümü.

Adamımız Michael Westen bir ajan. Kendisini işten kovuyorlar ancak ajanların işten kovulması öbür meslekler gibi değil, ne kimlik kalıyor ne de banka hesabı.

Dizi için modern A-Takımı diyebiliriz. Aksiyon ve eğlence bir arada. Dizide kült adam Bruce Campbell'ın da oynadığını not düşelim.

imdb
tv.com

spoiler 2x01

Tricia Helfer :)-D yaşasın! umarım bol bol uğrar. Gerçi imdb'de sadece 2 bölüm gözüküyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
güzel diziymiş. fi bayıyor evet, dizideki en yapmacık karakter çünkü. hiç anlamam zaten taş gibi hatunları ajanmış, siah kaçakçısıymış gibi göstermelerini. olmuyor çünkü. fringe deki olivia mesela, taş gibi değil, ama güzel. seksilik kısmı geri planda, çok da güzel ajan oluyor yani. über güçleri yok, 3 kişiyi aynı anda dövmüyor fln.
Sosyal ağlarda paylaş

yani erkek adam dovebilir 3 kisiyi ayni anda,
ama seksi irlandali bir ex ajan dovemez?

farkindaysaniz finin vucudu seksi olmaktan cok kasli, hele son bolumun basinda havuz kenarinda karni gozukuyo ya, seksi hic bisi yoktu o kadinda o sahnede

karakteri yapmacik degil bi de be, trigger happy iste, genelde oyle tipleri saykopatik erkeklere veriyolar, bunda iki genel karakter modelini bi araya koymuslar

bruce campbell sicsa izlerim ayrica
Sosyal ağlarda paylaş

Fi'yi ben de sevmiyorum.

Sam gibi muhteşem bir karakter daha fazla ekran vakti almalı. Favori karakterim (tu)

Greeny - Fringe son bölüm spoiler
Olivia'nın über güçleri var. Son bölümde beyin kapasitesinin normalin üstünde olduğu, düşünce gücüyle ışık söndürebildiği ortaya çıktı.

Sosyal ağlarda paylaş

Süper bölümdü (tu)

AMA
ama o vurulma sahneleri ÖEHEHUEH o neydi ya. Prescott adamın kafasına nişan almış, ateş ediyor, yan duran adamın ters tarafını karşıdan vurmuş gibi efekt oluşuyor. Sonra öbür elemanı vuruyor o da benzer bir hikaye. Amatör adam böyle hata yapmaz.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...