arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 2. sezonuna giren, forumda konusu olmadığına şaşırdığım dizi. (Ben de açmamışım, yuh bana) İlk sezon sanırım 12 bölümdü yani bu 13. bölümü. Adamımız Michael Westen bir ajan. Kendisini işten kovuyorlar ancak ajanların işten kovulması öbür meslekler gibi değil, ne kimlik kalıyor ne de banka hesabı. Dizi için modern A-Takımı diyebiliriz. Aksiyon ve eğlence bir arada. Dizide kült adam Bruce Campbell'ın da oynadığını not düşelim.imdbtv.com spoiler 2x01 Tricia Helfer :)-D yaşasın! umarım bol bol uğrar. Gerçi imdb'de sadece 2 bölüm gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 çok eğlenceli, süper; 2. sezon da ilkiyle aynı havada başladı nerdeyse memnunuz. 2x01 carla gidici geldi bana; bikaç bölüme öldürürler heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Carla geri geldi, yaşasın! Cliffhangerı koydular. Sanırım ilk kez bir sonraki bölümde ne olacak diye meraklandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ahah beklicen baya, sezon finaliydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Öncelikle özlemişim. Sonra 2x11 süper bee! :D (tu) Yalnız konuda sadece 2 kişinin mesajı var. Yapmayın bablar çok şey kaçırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 abi ne biliim arkada palmiye ağacı , güneş gözlüklü takım elbiseli karizma adam falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 mustafa sadal degılmı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 arcane said: Yalnız konuda sadece 2 kişinin mesajı var. Yapmayın bablar çok şey kaçırıyorsunuz. sen bi de sons of anarchy başlığına bak :P bi bakayım diyodum buna ama dizi manayağı oldum; çok var seyrettiğim. indiriyim bi kenarda dursun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 şu paticik vizyon bölümü yüzünden sıyrdım resmen. bin tane dizi izledim resmen şaka gibi, devreler yandı iyice. bunu da çekelim bari anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Sons of Anarchy pilot sanırım 2 aydır falana duruyor hala izlemedim, iyi oldu hatırlattığın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ilk sezonu zor bitirmistim, sarmamisti pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 guzel dizi bu. boyle hafif, kafa yormayan, eglenceli bisi iste. tvde ciksa reklam arasina kadar izlerim, gerisini izlemem, netten indirince bi sezon bitti hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 güzel gidio da fi çok itici gelmeye başladı, mümkünse daha az fiona daha çok sam istiyoruz .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 güzel diziymiş. fi bayıyor evet, dizideki en yapmacık karakter çünkü. hiç anlamam zaten taş gibi hatunları ajanmış, siah kaçakçısıymış gibi göstermelerini. olmuyor çünkü. fringe deki olivia mesela, taş gibi değil, ama güzel. seksilik kısmı geri planda, çok da güzel ajan oluyor yani. über güçleri yok, 3 kişiyi aynı anda dövmüyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yani erkek adam dovebilir 3 kisiyi ayni anda, ama seksi irlandali bir ex ajan dovemez? farkindaysaniz finin vucudu seksi olmaktan cok kasli, hele son bolumun basinda havuz kenarinda karni gozukuyo ya, seksi hic bisi yoktu o kadinda o sahnede karakteri yapmacik degil bi de be, trigger happy iste, genelde oyle tipleri saykopatik erkeklere veriyolar, bunda iki genel karakter modelini bi araya koymuslar bruce campbell sicsa izlerim ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Fi'yi ben de sevmiyorum. Sam gibi muhteşem bir karakter daha fazla ekran vakti almalı. Favori karakterim (tu) Greeny - Fringe son bölüm spoilerOlivia'nın über güçleri var. Son bölümde beyin kapasitesinin normalin üstünde olduğu, düşünce gücüyle ışık söndürebildiği ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ya orası öyle evet. Ama hani fiziksel olarak diyorum ben. Diğer dizilerde filmlerde de vardır. Kadın karakter çok güçlüdür, döver, üzer kötü adamları. Chucktaki Yvonne mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Süper bölümdü (tu) AMAama o vurulma sahneleri ÖEHEHUEH o neydi ya. Prescott adamın kafasına nişan almış, ateş ediyor, yan duran adamın ters tarafını karşıdan vurmuş gibi efekt oluşuyor. Sonra öbür elemanı vuruyor o da benzer bir hikaye. Amatör adam böyle hata yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuk oyuncuda kalite devam ediyor DUTCHBOY! acayip sevindim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bruce campbell ı en son my name is bruce da seyretmiştim.orda bu kadar yaşlı durmuyodu birinci sezon bitti. fena değildi. 2 nasıl? güzel devam ediyor mu dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 2. sezon biraz daha iyi, daha fazla aksiyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 arcane said: Konuk oyuncuda kalite devam ediyor DUTCHBOY! acayip sevindim :D ABOV yetişmem lazım dün indirdim 2.sezonu daha güzel oldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bi Asuman Krause'lik var ama çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 eet chris ajayip benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bu arka planda dekor olarak kullanılan bikinili kızlar öldürecek beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar