Flaneur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 tercih sistemi nasıl olacak şimdi? eve form mu gelecek yoksa internetten mi yapacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 gidip form alıp okuldan yada internetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 15 temmuzda internette olacak bu arada kılavuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 şu anda yapabiliyor muyum tercih? hani ben yaparım tabi de onlar kabul ediyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 hayır daha tercih sistemi açılmamıştır. Haftaya açılır. bu kadar aceleci olma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 gidip form almadanda netten yapabiliyor muyuz yani onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ya form filan yok. eskidendi onlar. form diye verdikleri doldurabilmen için bişi hiç bi işe yaramıyo. internetten yapıyosun bitiyo. garantim olsun dersen okulunda yap. onda imza filan atıyorsun. onlar da imza atıyor. yine internetten ama. bu sefer sen listeni veriyorsun hoca dolduruyor. 2 çıktısını alıyor. sen imzalıyosun, o imzalıyo biri sende kalıyo biri onda. öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Sayısal öğrencisinin söz-2 den puanı düşmeden seçebileceği bir bölüm var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Psikoloji felsefe olabilir, atiyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 felsefe ea-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bu ayin 23unde acilicakmis sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 23ünden itibaren internetten yapılabilecek diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 o değilde eğer tercih yapıpta hiç biryeri tutmazsa puanın yinede tercih yaptığın için düşüyor mu?? bu konuda gercekten bilgiye ihtiyacım var ona göre tercih yapıcam çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hayır yerleştirilmemiş olman yeterli diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ösym nin sitesine klavuzu koymuşlar klavuzda form var hani netten yapacaktık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 o kılavuz nerde ben bulamadım bi de ne işe yarıyo o ya kontenjanları hangi üniversitelerin arttırdığını mı söylüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 asinanyavuz said: form diye verdikleri doldurabilmen için bişi hiç bi işe yaramıyo. Flaneur said: ösym nin sitesine klavuzu koymuşlar klavuzda form var hani netten yapacaktık? optik değil zaten farkettiysen. ayrıca altta yazan notu da okursan, o formun aslında kıymeti yok. Keza, başvuru merkezine gitmezsen doldurman bile gerekmez. Ben başvuru merkezine gittim, formu da doldurmuştum, formumu geri verdiler hala saklıyorum hatıra diye :) aynı bundan işte o form da. edit: bi baktım onu da doldurmamışım, 3 fotokopisini alıp 3 farklı liste yapmışım birini yazdırmışım, asıl formu boş bırakmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yani merkeze gidecez? tercihler netten yapılmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar