itouch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Server : Burning Legion / EU Faction : Alliance Guild ismi : CARTEL Guild web sitesi: www.cartelguild.net Raid Gunleri : Pazartesi - Salı - Çarşamba - Persembe - Cuma - Cumartesi Raid Saatleri : 19:45 - 00:00 hafta sonları ve istisnai durumlarda saat uzayabilir. Progress durumu: Karazhan : Temizlendi Zul'Aman : Temizlendi Gruul's Lair : Temizlendi Magtheridon's Lair : Temizlendi Doom Lord Kazzak : Temizlendi Doomwalker : Temizlendi Serpentshrine Cavern : Temizlendi The Eye : Temizlendi Mount Hyjal : Temizlendi Black Temple : 7/9 Alınması düşünülen classlar: - Balance Druid - Warlock - Hunter
deady Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 itouch said: Alınması düşünülen classlar: - Balance Druid - Warlock - Hunter Almayımı düşünüyosunuz yoksa alacakmısınız yani başvur yapıldığında bi düşünelimmi diyeceksiniz anlamadım ben
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Uzun zamandır ilk defa hunter recruit eden guild gördüm :P
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Benim bir arkadaşım vardı ne zaman bir guildden ayrılsa serverdeki iyi bir guild hunter recruit ediyor olurdu. Adam ayda 1-2 gün raid yapıp en önce gear toplayan adamdı. Bir de adama orgrimmarda kaç kez world drop epic verdiler hiç tanımadığı insanlar, kendi gözlerimle gördüm xD .
loop Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Evet ilk charım olan hunter ı hali hazırda bir guildde olmama ragmen kasmamayı dusunuyorum ve hunter arandıgını goruyorum.. Zaten karısık olan zavallı aklım icin cok fazla bu ...
doruk111 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 deady said: itouch said: Alınması düşünülen classlar: - Balance Druid - Warlock - Hunter Almayımı düşünüyosunuz yoksa alacakmısınız yani başvur yapıldığında bi düşünelimmi diyeceksiniz anlamadım ben istenilen kriterlere uygunsa tabi ki alıncak
hailandkill Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 2 kere dusunurum bu guilde basvuru yapmak icin 1.aytac denen sahisa katlanmak 2.guilddeki tbc sonrasi gelen kisilerin kendini otoriter sanip laf solemesi
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 deadwoll said: Benim bir arkadaşım vardı ne zaman bir guildden ayrılsa serverdeki iyi bir guild hunter recruit ediyor olurdu. Adam ayda 1-2 gün raid yapıp en önce gear toplayan adamdı. Bir de adama orgrimmarda kaç kez world drop epic verdiler hiç tanımadığı insanlar, kendi gözlerimle gördüm xD . holy blesssing of thrall? holy? thrall? o.O
doruk111 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 illidari council down..sırada illidan fake arkadasın da ne kuyruk acısı var bilmiyorum ama selamlar
Öne çıkan mesajlar