itouch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Server : Burning Legion / EU Faction : Alliance Guild ismi : CARTEL Guild web sitesi: www.cartelguild.net Raid Gunleri : Pazartesi - Salı - Çarşamba - Persembe - Cuma - Cumartesi Raid Saatleri : 19:45 - 00:00 hafta sonları ve istisnai durumlarda saat uzayabilir. Progress durumu: Karazhan : Temizlendi Zul'Aman : Temizlendi Gruul's Lair : Temizlendi Magtheridon's Lair : Temizlendi Doom Lord Kazzak : Temizlendi Doomwalker : Temizlendi Serpentshrine Cavern : Temizlendi The Eye : Temizlendi Mount Hyjal : Temizlendi Black Temple : 7/9 Alınması düşünülen classlar: - Balance Druid - Warlock - Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 itouch said: Alınması düşünülen classlar: - Balance Druid - Warlock - Hunter Almayımı düşünüyosunuz yoksa alacakmısınız yani başvur yapıldığında bi düşünelimmi diyeceksiniz anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 evet bi düşünelim diyeceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Uzun zamandır ilk defa hunter recruit eden guild gördüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Benim bir arkadaşım vardı ne zaman bir guildden ayrılsa serverdeki iyi bir guild hunter recruit ediyor olurdu. Adam ayda 1-2 gün raid yapıp en önce gear toplayan adamdı. Bir de adama orgrimmarda kaç kez world drop epic verdiler hiç tanımadığı insanlar, kendi gözlerimle gördüm xD . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Evet ilk charım olan hunter ı hali hazırda bir guildde olmama ragmen kasmamayı dusunuyorum ve hunter arandıgını goruyorum.. Zaten karısık olan zavallı aklım icin cok fazla bu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk111 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 deady said: itouch said: Alınması düşünülen classlar: - Balance Druid - Warlock - Hunter Almayımı düşünüyosunuz yoksa alacakmısınız yani başvur yapıldığında bi düşünelimmi diyeceksiniz anlamadım ben istenilen kriterlere uygunsa tabi ki alıncak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 2 kere dusunurum bu guilde basvuru yapmak icin 1.aytac denen sahisa katlanmak 2.guilddeki tbc sonrasi gelen kisilerin kendini otoriter sanip laf solemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 deadwoll said: Benim bir arkadaşım vardı ne zaman bir guildden ayrılsa serverdeki iyi bir guild hunter recruit ediyor olurdu. Adam ayda 1-2 gün raid yapıp en önce gear toplayan adamdı. Bir de adama orgrimmarda kaç kez world drop epic verdiler hiç tanımadığı insanlar, kendi gözlerimle gördüm xD . holy blesssing of thrall? holy? thrall? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk111 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 illidari council down..sırada illidan fake arkadasın da ne kuyruk acısı var bilmiyorum ama selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar