Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Sıfır IPhone 8GB

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

3g nin saglıklı olarak turkiyede bu sene sonuna kadar kullanılamayacak olmasından dolayı fiyat uygundur,
Vodafone sene sonuna kadar getirmeyecegini açıkladı, yurt dışından alınanlar için bilimum unlock jailbreak stable bir şekilde(turkce katledildi kusra bakmayın :) ) uygulanana kadar da en az 2 3 ay var, we son olarak da anlaşmasız satılan 3G lerin almanyada 700 eurodan çıkarılmış olması 3G nin maliyetinin ne kadar yüksek olacağını gösteriyor ve bu da insanların aklına bu fiyata şu anda Türkiyede kullanılmayan 3G özelliği ve GPS icin değer mi sorusu geliyor.

baska yerlerdeki ilanlara bakacak olursanız IPhone 8GB 750-800 ytl altından satılmıyor. Sizden ricam bu konuyu bu tarz mesajlarla kirletmemeniz, ilgilenen arkadasların ÖM ile benimle temasa geçmeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

kirliler

yaw ben de uzatmak istemiyorum ama, 2.0 dev team tarafından kırıldı zati.. yakında sunulur herhal. ancak benim sıkıntım o2 gibi şirketlerin iphone->iphone 3g upgrade kampanyaları. upgrade işlemi bedava ve eski iphone'u almıyorlar üzerine aylık abonelikle 3g veriyorlar. internette iphone satışlarını görebilirsiniz zaten. o2'in 2.parti ürünleri de yakında gelicek (şu an stoklarında yok) ve aynı politika devam ediyor elbette. kısaca fiyatları daha da düşecek

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...