Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ünlü şarkıcı mutaf'ın ilk ve tek albümünden, siz unutanlar için sözleri tekrar burada. çok olmadı buralara geleli çok olmadı daha aşı ekmeği yatacak yeri buldu ama yetmedi ona gündüzleri tuğla taşır beton karar duvar örer akşam olunca deniz suyunda yıkanır sonra ava gider adı mehmet sorunu et sadece et, duy bir daha adı mehmet sorunu et sadece et, gör bir daha kondom mendom uzun işler aids, maids hikaye geceleri mehmet döner mart ayında kediye adım mehmet my name is met met the cat pasaportu vizesi yok mühim değil dini kimliği her gece serbest, serbest dolaşım her gece güm güm gümrük birliği kara kaşı, kara gözü erkekliği sermayesi böyle gelmiş böyle gider mehmetlerin hikayesi adı mehmet sorunu et sadece et, duy bir daha adı mehmet sorunu et sadece et, gör bir daha tek problem arasıra bir ses girer rüyasına sussun ister susturamaz geceleri uyuyamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ahuaha süper ya. valla çalmadım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 abi şüphelendim. çünkü bu albüm 10 senelik nerden baksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 met met met in the cat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben hatırlamıyorum kücüktüm herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 metket. doğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar