Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gereksiz sunuculari birakin, Garena'ya ziplayin...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok onu buldumda,nebiliyim sevemedim böyle bi garibime gitti,ttw acıyosun kimse gelmiyo falan,kurduğun oyuna girmiyo,takımın varmı,yoksa çık falan diye kovuyolar :D
Mesaj tarihi:
ben bugün baya oynadım kendimde değildim fazla iyi neticeler alamadım ama oyun mantığı olarak çok güzel işliyor...

herkes görevini biliyor.

en önemlisi warding yapılıyor hersey ortak ben tuttum.

yanlız lycan ı çok abartmışlar pff :D

ha bu arada bugğn attığım oyunlar lan gameden farksızdı 0 lag
Mesaj tarihi:
Mac yapmak isteyenlerin oyununa girmissindir o yuzden adamlarda takim sormuslardir sana normal public oyunlar oluyor onlarla oynayabilirsin birde sonucta turkiye ile sinirli degil server biraz ingilizceyle euro. dota roomlarda da oynayabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
yok zaten ben direk euroda denedim sansımı,public olabilecek yerlerde hatta 2xx kisilik kanallardan bile oyun bulmak pek kolay gelmedi sanki,heleki level'ın düşükse.
Mesaj tarihi:
Pyro said:
Weplaya giren lamerlar sanki oraya giremeyecek mi? Girecek. İlginç bir tez niteliğinde olmuş yazı, belirtmek istedim.

level sistemi var kazandığın oyun ve oyunda yaptıklarına göre level kazanıyorsun ve high level oyuncuların girebildiği roomlar var

lamerleri de banlıyorlar merak etme

ayrıca ks, sk, mym gibi büyük clanların maçları da GG Client (garena) üzerinden yapılıyor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oha ggc de oyun bulamiyorsun nasil oluyor direk 5e5 maçlar dondure biliyor clan odaları var 5e5 maç yapan varmi diye konuşan tipler dolu gayet güzel bir sunucu hem tek w3 için deyil cs warhammer40k cot4 falan starcraft bi suru sunucu daha var
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ID ye bakıp oyuna almayan insanlarla nereye kadar oynayacaksın. Burada şimdi çok iyi oynayan birisi dotayı yeni account alsa kolay kolay oyun bulamaz tanıdığı birileri yoksa.
  • Yeni Oluştur...