DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 europe içinde vardı turkey dota room =) bidaha bak istersen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yok onu buldumda,nebiliyim sevemedim böyle bi garibime gitti,ttw acıyosun kimse gelmiyo falan,kurduğun oyuna girmiyo,takımın varmı,yoksa çık falan diye kovuyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ben bugün baya oynadım kendimde değildim fazla iyi neticeler alamadım ama oyun mantığı olarak çok güzel işliyor... herkes görevini biliyor. en önemlisi warding yapılıyor hersey ortak ben tuttum. yanlız lycan ı çok abartmışlar pff :D ha bu arada bugğn attığım oyunlar lan gameden farksızdı 0 lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 evet o açıdan baya sağlamdı,delay çok düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mac yapmak isteyenlerin oyununa girmissindir o yuzden adamlarda takim sormuslardir sana normal public oyunlar oluyor onlarla oynayabilirsin birde sonucta turkiye ile sinirli degil server biraz ingilizceyle euro. dota roomlarda da oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 yok zaten ben direk euroda denedim sansımı,public olabilecek yerlerde hatta 2xx kisilik kanallardan bile oyun bulmak pek kolay gelmedi sanki,heleki level'ın düşükse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Pyro said: Weplaya giren lamerlar sanki oraya giremeyecek mi? Girecek. İlginç bir tez niteliğinde olmuş yazı, belirtmek istedim. level sistemi var kazandığın oyun ve oyunda yaptıklarına göre level kazanıyorsun ve high level oyuncuların girebildiği roomlar var lamerleri de banlıyorlar merak etme ayrıca ks, sk, mym gibi büyük clanların maçları da GG Client (garena) üzerinden yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 levela id ye bakarak oyuncu seçen lamerlarla oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 helal kardeşim iyi dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Katılyöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ekmek said: levela id ye bakarak oyuncu seçen lamerlarla oynanmaz. +15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ekmek said: levela id ye bakarak oyuncu seçen lamerlarla oynanmaz. id ne kimse bakmıyor level ınada onlar değil sistem bakıyor =) her ley moderin oldu artıkın sende örgen gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 E daha kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Katılıyöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 eko ne dedin bilmiyorum ama katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben lanc'a da katılıyöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Lancelion said: eko ne dedin bilmiyorum ama katılıyorum +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bende oynamıyorum artık garenadada ne bileyim güzeldi server. oyun bulunmuyor fazla ben o yüzden bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oha ggc de oyun bulamiyorsun nasil oluyor direk 5e5 maçlar dondure biliyor clan odaları var 5e5 maç yapan varmi diye konuşan tipler dolu gayet güzel bir sunucu hem tek w3 için deyil cs warhammer40k cot4 falan starcraft bi suru sunucu daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 nasil bağlancaz üye olduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 garenayı açtım, kanallara girdim ama oyuna nasıl gireceğimi bulamnadım start game desem bile "cannot connect to battlenet" uyarısı veriyor çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 garena publicte oynayacağınıza wepla'da oynayın daha iyi, küfür miktarı aynı ama quit daha az oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ID ye bakıp oyuna almayan insanlarla nereye kadar oynayacaksın. Burada şimdi çok iyi oynayan birisi dotayı yeni account alsa kolay kolay oyun bulamaz tanıdığı birileri yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ZaugnaKhaldun said: garenayı açtım, kanallara girdim ama oyuna nasıl gireceğimi bulamnadım start game desem bile "cannot connect to battlenet" uyarısı veriyor çözemedim Local Area Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar