shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kız acayip kıskanıyo napıcam tercübeli şahısları bekliyorum topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 neyi kıskanıyo dürbünü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yok dürbünü bilmiyo bile lol apartmandaki kızlardan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sen nerde oturuyosun öyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 maslak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bıraktı mı hadi ya üzülme be abi ya hayat kısa tabi ya ya yürü başka kız mı yok sevmeyiversin bas git taksit taksit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bıraktı demedimki :S sizde üzmeyin beni beni kendimle başbaşa bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bırakır. bırakmazsa sen bırak. kampanya varmış bugün bırakana yarın 2 tane veriyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 fede said: bıraktı mı hadi ya üzülme be abi ya hayat kısa tabi ya ya yürü başka kız mı yok sevmeyiversin bas git taksit taksit kağıttan mı okuyosun fede bunları :) adam bıraktı dememiş kıskanıyo demiş. bişey olmaz. devam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 fede bana şiir yaz kıza okuycam ben yazdm diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sepet sepet yumurta sakın beni kıskanma kıskanırsan küserim telefonlarına çıkmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 fede +rep süpersin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bunu okursam tokat atar ama ynede saol yazdın o kadar eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 çok düşünmedim. zira beyin hücrelerim şuan deaktive durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 değerli sanatçı mansur ark'ın konuyla ilintili bir şarkısını c/p yapmayı bir borç bilirim. üzdü mü gazla gitsin o seni çok üzülüyor zannetsin kırdı mı unut gitsin unuttuğunu görüp dellensin geldi mi gazla gitsin o seni çok üzgün zannetsin yordu mu unut gitsin o seni evde uyuyor zannetsin içinde stres varsa bunu bilemem seni çok seviyorum bunu gizleyemem herşeye tamam yalana gelemem işine gelmedi mi gazla gitsin seveceksen sev adam gibi sev sevince beni aşkım olur de birkaç saatliğine olsa bana yeter benim evim bunun için en uygun yer istedin mi hersey olur istedin mi bekledin mi o gelir bulur seni sevdin mi belki o da sever seni sevmedi mi gazla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hayatımda hç zira yı cümle içinde kullanamadım::o tamam bu güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 inan ki senden başka hiç kimse yok içimde kimse yok içimde yüzüne bakmasam da başımı çevirsem de seni her gördüğümde seni her gördüğümde inan ki senden başka hiç kimse yok içimde kimse yok içimde ne kadar kırgın olsam dargın olsam da bile inan ki senden başka senden başka hiç kimse yok içimde kimse yok içimde erkin babam yazmış sana okumak düşer ama detone olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 aaa harbi fede harbi okucam bunu yok sesim berbat msnden gönderiiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ... dargın olsam da bile ... bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sabile olcaktı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 fede ellerinden gözünden yüzünden öpiyim kıza gönderdm o şiiri ben yazdım diye hahah gülümsedi "ya hep böle yapıyosn" dedi ve barıştık yayında ve yapımda emegi geçen herkesi öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 puahaha o şiiri en yakın kız arkadaşına göstericek. sora bi şekilde öğrenir zaten senin olmadığını. asdf o zaman ne olur bilmem :D hatta meraktan gidip bikaç mısrayı googlea yazdı mı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 lan off işte al işte. ben buna isyan ediyorum arkadaş. ne demişler terzi kendi söküğünü dikemez. lifesux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 fede sen de kendine böle kötü davranma. bak adamın sevgilisi varmış, apartmandaki diğer kızlardan kıskanıyomuş. bi de dürbün vakası var. sende hangisi var ki bu olayların :D pantolon yok direkt sende, bırak söküğü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mr_Hand said: puahaha o şiiri en yakın kız arkadaşına göstericek. sora bi şekilde öğrenir zaten senin olmadığını. asdf o zaman ne olur bilmem :D hatta meraktan gidip bikaç mısrayı googlea yazdı mı tamamdır. bende ordan biraz kopya cektim derim said: fede sen de kendine böle kötü davranma. bak adamın sevgilisi varmış, apartmandaki diğer kızlardan kıskanıyomuş. bi de dürbün vakası var. sende hangisi var ki bu olayların grinning smiley pantolon yok direkt sende bırak söküğü. ehehhe dokunmayın fedeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar