Deno Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Fencer cikti.Medic cikti diye baya sevinmistim.Onu bitirdim ama bu biraz kazık cıktı cunku oncelike brawler da fencerla ilgili olan bolumu bitirmem lazım.Umarım 1,1.5 haftayı gecmez bu.[signature][hline]Master oldugum meslekler Master Marksman Master Medic (1st holo) Fencer (2. holom bitirmeye calısıyrum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 aslinda aklimdayken gusel bi ste werim holo kasanlar orda baksinlar baya yararli bilgi swg foumlarinda gormusunuzdur buyuk ihtimalle ama gormeyenler icin Prof Tips http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=180570&page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya ben bişi sorucam..holo açmadan tüm professionları masterlayıp silsek..hidden professionu bulup jedi olabilirmiyizz?yani holo kullanmadan?[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: Gilean, 17 February 2004 21:39 tarihinde demiş ki: ya ben bişi sorucam..holo açmadan tüm professionları masterlayıp silsek..hidden professionu bulup jedi olabilirmiyizz?yani holo kullanmadan? olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ilk jedi olanlar arasindan biri sadece 1 tane holocron kullanarak jedi olmus. Masterladigi profession sayisida 11di sanirim. Nasil bir balsa bu artik ....[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Ogoed's Enhance Packs Vendor - RIP Mall Dantooine - Hi'lal City / 6424 -6070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Asıl ballı olanlar bence basic prof larla jedi ı açanlar.. abartı basit..[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 BH... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Hiç holo açmadan 7. skill'inde kazara Jedi olmuş birisi vardı. En azından Info'suna öyle yazmış. Sanırım Popeye koymuştu SS'ini foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 deno fencer 1 yada 1.5 hafta surmez kardes sana fenceri nasi yapacagini anlatayim hemen 2 satirda. brawler alinir. 1 adet gaderfili baton alinir. ve one handeda baslanir . alacagin gorevler quenker gorevleridir.( dikkat sadece quenker) en onemli trick burada gorevi alirken guildinden yardim iste 5 6 kisi senle grup yapsin ama hunta katilmasinlar tek basina git. grubun manasi ne: grup yaparsan aynı quenker gorevinde laırden 5 6 adet quenker cikar turda. ortalama bir lairden 18 quenker cikar ve oldurursun. lairle beraber bir lairi komple yok ettiginde ortalama (arada baby de cikabilir.) 45-50k xp alinir bolece. simdi 2 seye daha ihtiyacin var. bunlarda ubese armor ve buff dir. muonlada mindini salam tutabilirsin. simdi bunlari sagladiktan sonra nasi yapacaksina gelelim. goreve gidilir once 1handed 4 e gelene kadar kullanabilcegin tek sey berserk tir.bunu yaparak normal dmg ustune cıkar ve hayvanları rahat oldurursun. one handed4 tamalandıktan sonra kı bunu 2 laır yok ederk tamamlamıs olursun.(komple one handed kolonunu). ıste bu noktadan sonra en onemlı sılahın senın olur "spın atack".fencerda spın atack2 var once onu alman faydalı olur alt bılgı. ve fenceri spin atackla bundan sonra aynı yontemle bıtırırsın. aslında bu tum melee sınıflar ıcın gecerlı olan yontemdır. fencer ne kadar surede bıter? maksımum 2 gun. pıke harıc tum melee ler icin gecerli pike 1 gun daha fazla surebılır. su an bende fencer yapıyorum. bu gece master derım.1 muon suresınde 2 laır, total 80-100k xp alip donuyorum. sure olarak ortalama 8 dk. kolay gelsın.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 bu arada yukarıda anlattıgım holo ıcın hızlı master etme amacıyla yazılmıstır normal olarak keyıf alarak yapılacak fencer master seklı deıldır. ımperıaller ıcınse grup bulmaya kasılmaz kımseye rıca edılmez, yerıne bır at st cıkarılır aslan gıbı en kalıte gorevler alınır. at st store edılır ve aynı sekılde laır yok edılır. masterlıga gıdılır. kesınlıkle tek basınıza avlanın. holo grındde vakıt nakıttır. amac maks xp toplamaktır. o yuzden herseyı kendınız oldurun:) aman dıkkat gozunuz donmesın.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Su an okuldayim zil caldi sad sana bi ara bisi solicem bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ok geldim.Sad ben simdi okuldayim.Simdi benim solicegim su:Benim bilgisayar sabah xp yuklenmek icin gitti.Aksam gelir mi bilemem.Benim diyecegim su.Ben sana accountu ve passwordumu vericem ozel mesaj dan tabii istersen.İstedigim tek sey yarın 4:30 a kdr benim karakterimle oynaman.Zorunda degilsin ama okul dısında cok az zamanım olmaya basladı.Sadece bir gun fencera kdr yada yapabilirsen fenceri kasman.Sdece yarın 4:30 kdr.Gercekten cok sevinirim.Bugun ayın 17si.Bugun belki gelirse giricem.Sana guveniyorum ve veriyorum.Simdiden bakabilirsen saol.Cevabını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 bu arada yeni chef yemekleri cok super. bir arkadas experimental bir crate almis, icecegin adini hatirlayamiyorum, 2 adet icince 40 dk lik yan etkisi olmayan guzel bir mind buff aliyorsunuz. Konuyla alakasi ne soran arkadaslar icin dip not: yukarda muon gold dan bahsedilmiste. [Bu mesaj Namessar tarafından 18 February 2004 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Brandy hehe 35-45 dk mind/focus/willpower a 500+ e kadar buff... muon demode oldu[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Deno, 18 February 2004 15:17 tarihinde demiş ki: Ok geldim.Sad ben simdi okuldayim.Simdi benim solicegim su:Benim bilgisayar sabah xp yuklenmek icin gitti.Aksam gelir mi bilemem.Benim diyecegim su.Ben sana accountu ve passwordumu vericem ozel mesaj dan tabii istersen.İstedigim tek sey yarın 4:30 a kdr benim karakterimle oynaman.Zorunda degilsin ama okul dısında cok az zamanım olmaya basladı.Sadece bir gun fencera kdr yada yapabilirsen fenceri kasman.Sdece yarın 4:30 kdr.Gercekten cok sevinirim.Bugun ayın 17si.Bugun belki gelirse giricem.Sana guveniyorum ve veriyorum.Simdiden bakabilirsen saol.Cevabını bekliyorum. guvendigin icin saolda ben onları bakmadan silerim, cunku eger senın yerıne onu yaparsam senınde yarın benım yerıme gelıp ıs yerımde calısman gerekır. kısacası o ıs pek mumkun deıl canım benım. ehehe sonunda bununda teklıfını aldım ya artık gozlerım acık gıtmem artık. gercı hos vaktım ve durumum musat olsa yapardım sana bı kıyak ama ben gunduzlerı evımın kırası gıbı hayatı yasayabılmek gıbı basıt ıhtıyaclarım ıcın calısmak zorundayım. o ıs ıcın baskasını bulman gerekıyor. ama acıkcası bence account bılgılerınıde kımseye verme benden sana abı tavsıyesı. sonra gercekten uzerler senı.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Namessar, 18 February 2004 15:34 tarihinde demiş ki: bu arada yeni chef yemekleri cok super. bir arkadas experimental bir crate almis, icecegin adini hatirlayamiyorum, 2 adet icince 40 dk lik yan etkisi olmayan guzel bir mind buff aliyorsunuz. Konuyla alakasi ne soran arkadaslar icin dip not: yukarda muon gold dan bahsedilmiste. [Bu mesaj Namessar tarafından 18 February 2004 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] evet doru muon golddan bahsedılıyo cunku hala chefler halı hazırda uretmıs deıl yenı yemeklerı, en azından henuz ole istedıgınde ulasabılmen mumkun olmuyo ınsallah yaygınlasınca bızde onlardan rahat rahat alıp kullanabılecegız. cok gusel foodlar cıktı ama bence bu olayın cılkını cıkartıyor. artık pvp falan bayaa bayık bısı olacak yakında marksmanler bh ları almaya falan baslar sırf karnını doyurdugu ıcın bakalım sonu nereye varacak, pokemonlar bıttı sımdıde kurabıye sevdası basladı. daha ne ler var kd defense var 15 dk kımse yere yıkamıyo gıbı. yuh hatta baska defense ler verenlerde var. hıc ekmek yıyıpde mermıden kurtulan gormedım 1 2 aya patlar bakalım sonu ne olacak. imp crack down cıktı tam oyuna keyıf geldı spıce a gerek kalmadı. ne dıım. ama dedigin gibi su an bu materyaller kullanıma acılmıs durumda, yenı bır para harcıcak yer daha olustu. neden se her seferınde vur dıosun bu soe gozunu cıkartıyor. ama haklısın artık muon kullanmak cok akıllıca deıl.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Smugglerin spice sütun u işe yarmaz hale geldi. Yakında spicelarada yenilikler gelir bence.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 muonsuz olmaz yinede :) brandynin uzerine muon kullanmak pvpde mis gibi olur unarmed damage verende varmış sanırım eatarın arkadaşı demiş aldım diye cidden bazı şeyleri abartmışlar biraz[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar