DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Kankigillerin topicleri takip et +1 yaz , tayyeap yaz , ss al "uf fena kapak giydirmişler tayyeape " yaz, başlangıç için yardımı dokunur . SOnrası kendiliğinden gelir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ya ne diyorum post kasma tutosunu izle ondan sonra mantıklı cevaplar atmaya başlarsın jinalee'ye +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ben de bi mesaj atmamayı beceremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 post atmak istiyosan önce dota bilmelisin dostum dota +4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 dotacılar yanarak ölsün be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bi zamanlar sende dotacıydın.geldiğin yeri UNUTMA(üçünlemyanyana2sndebirparliyolar.gif) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bence paticik tayfasının olumsuz cevaplarından korkuyosun ve bu yüzden birşey yazıp da tepki almak istemiyorsun. (bana biraz tepki plz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bu topicten bişeyi öğrendik: killer becerebiliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ama hoplayanmandada rahattım mesela.patiye de zamanla alışırım dedim olmuyor bitürlü.girişemedim bi türlü muhabbetlere.çok postlu bi topike girip bişey yazıyorum mesela "ulan şimdi buna cevap yazan olur alıntı yaparlar bende alıntı yaparım iç içe alıntılarla popüler olurum ehuhehey" gibi düşünüp.olmuyor abi.arada kaynıyor benim mesaj. postu attıktan sonraki gün ne yazılmış diye heyecanlanıp girmek ve kimsenin sallamadığını görmek üzüyo beni.ulan niye üzüyosa?normalde takmayacağım bişey ama burda kendimi okula yeni gelmiş, arkadaş gruplarına kaynamaya çalışan çocuk gibi hissediyorum. veya değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 mesajlarda mesaj kaygısı taşımamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 rahat ol takıllll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bak mesela bu topiciginle unlu oldun artık seni tanıolar daha rahat edersin post atarken ne mutlu sana ki bole topic acabilmissin.hani en kotu ne olur ayar yersin falan sende ayar verirsin eglenirsin valla bak forum icin sinir stres olmaya gerek yok millet buraya deşarj olmak icin gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar