Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece Club Bar tarzı bi yere gitmeden önce..

Xærø

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:
axedice said:
-Wissy said:
Parfumu vucuduna degil, gomlegine sik.

Bunu ben de merak ettim niyedir? Hani kılaba mılaba gideceğimden değil ama genel geçer bişey olsa gerek.
yalayinca aci tat gelir

e bazıları acı seviyosa?

axedice da bizi yiyo burda, hayır her cumartesi akşamı taksimden cıkarken o uzun kollarına ikişey cıtır sığdırmıyor olsa inanıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Gece Club Bar tarzı bir yere gitmeden önce aklınızı başınıza toplayın neden eğlenceyi o gibi yerlerde arıyorum diye sorun kendinize.Onun yerine "şu kısacık ömrümde ibadetimi yapıp , uslu uslu yaşasam , sonrada diğer tarafa sessiz sedasız kimseye zararım dokunmadan göçsem , orda sonsuz huzura kavuşurum" opsiyonunuda düşünün bir.

Bunları düşündükten sonra "aman gene saçma saçma şeyler aklıma geliyor gencim kardeşim giderim içkimide içerim gönlümüde eğlendiririm " der kapıyı vurup gidebilirsinizde.

Sadece olaya farklı bir açıdan baktım yanlış anlaşılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

ironi yapiyorsun degil mi :)

salyangoz said:
Gece Club Bar tarzı bir yere gitmeden önce aklınızı başınıza toplayın neden eğlenceyi o gibi yerlerde arıyorum diye sorun kendinize.Onun yerine "şu kısacık ömrümde ibadetimi yapıp , uslu uslu yaşasam , sonrada diğer tarafa sessiz sedasız kimseye zararım dokunmadan göçsem , orda sonsuz huzura kavuşurum" opsiyonunuda düşünün bir.

Bunları düşündükten sonra "aman gene saçma saçma şeyler aklıma geliyor gencim kardeşim giderim içkimide içerim gönlümüde eğlendiririm " der kapıyı vurup gidebilirsinizde.

Sadece olaya farklı bir açıdan baktım yanlış anlaşılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:
Penthesilea said:
axedice said:
-Wissy said:
Parfumu vucuduna degil, gomlegine sik.

Bunu ben de merak ettim niyedir? Hani kılaba mılaba gideceğimden değil ama genel geçer bişey olsa gerek.
yalayinca aci tat gelir

pantolonun üstünden sıkıyom ben de o yüzden
OAHAHAHAHHH
yavuz,arada bi yazıyorsun yazdın mı da yazıyorsun gülüyorum hep.geri fotoğrafların aklıma geldiği için de gülüyor olabilirim.neyse karıştırmayalım şimdi,öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...