Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Penthesilea said: axedice said: -Wissy said: Parfumu vucuduna degil, gomlegine sik. Bunu ben de merak ettim niyedir? Hani kılaba mılaba gideceğimden değil ama genel geçer bişey olsa gerek.yalayinca aci tat gelir e bazıları acı seviyosa? axedice da bizi yiyo burda, hayır her cumartesi akşamı taksimden cıkarken o uzun kollarına ikişey cıtır sığdırmıyor olsa inanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Gece Club Bar tarzı bir yere gitmeden önce aklınızı başınıza toplayın neden eğlenceyi o gibi yerlerde arıyorum diye sorun kendinize.Onun yerine "şu kısacık ömrümde ibadetimi yapıp , uslu uslu yaşasam , sonrada diğer tarafa sessiz sedasız kimseye zararım dokunmadan göçsem , orda sonsuz huzura kavuşurum" opsiyonunuda düşünün bir. Bunları düşündükten sonra "aman gene saçma saçma şeyler aklıma geliyor gencim kardeşim giderim içkimide içerim gönlümüde eğlendiririm " der kapıyı vurup gidebilirsinizde. Sadece olaya farklı bir açıdan baktım yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bu ne bohem konu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ironi yapiyorsun degil mi :) salyangoz said: Gece Club Bar tarzı bir yere gitmeden önce aklınızı başınıza toplayın neden eğlenceyi o gibi yerlerde arıyorum diye sorun kendinize.Onun yerine "şu kısacık ömrümde ibadetimi yapıp , uslu uslu yaşasam , sonrada diğer tarafa sessiz sedasız kimseye zararım dokunmadan göçsem , orda sonsuz huzura kavuşurum" opsiyonunuda düşünün bir. Bunları düşündükten sonra "aman gene saçma saçma şeyler aklıma geliyor gencim kardeşim giderim içkimide içerim gönlümüde eğlendiririm " der kapıyı vurup gidebilirsinizde. Sadece olaya farklı bir açıdan baktım yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Saeros said: Penthesilea said: axedice said: -Wissy said: Parfumu vucuduna degil, gomlegine sik. Bunu ben de merak ettim niyedir? Hani kılaba mılaba gideceğimden değil ama genel geçer bişey olsa gerek.yalayinca aci tat gelir pantolonun üstünden sıkıyom ben de o yüzden OAHAHAHAHHHyavuz,arada bi yazıyorsun yazdın mı da yazıyorsun gülüyorum hep.geri fotoğrafların aklıma geldiği için de gülüyor olabilirim.neyse karıştırmayalım şimdi,öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Saeros said: Penthesilea said: axedice said: -Wissy said: Parfumu vucuduna degil, gomlegine sik. Bunu ben de merak ettim niyedir? Hani kılaba mılaba gideceğimden değil ama genel geçer bişey olsa gerek. yalayinca aci tat gelir pantolonun üstünden sıkıyom ben de o yüzden OAHAHAHAHHH roflmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar