Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Featherweight FWG5

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Test centerda Jabba görevinin sonunda verilmiş olan schematicten yapılmış bir fwg5... (Patche kadar master olucam inşallah, ondan sonra ben de yapıcam :))

Schematici:

http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=33163

Gereken resourcelar:

http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=33162

Enson hali:

http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=33161

Bunun haricinde bahsi geçen diğer silahlar:

Melee weapons:
2hd Scythe (Mos Entha/Geonosian quest) - Mos Ethna
2hd Katana (rumor as of yet) - Unknown

Ranged:
Geonisian Sonic blaster - Geonosian Cave (loot)
Geonosian DXR-6 Disruptor rifle - Geonosian Cave (loot)
Modified Rep Blaster - Rebel Theme Park
Featherweight FWG5 - Jabba's Palace
Light E11 Carbine - Imperial Theme Park

Hadi hayırlısı... :)[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman
Ex-Master Creature Handler, Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

Nesi var abi oyuna renk geliyo işte, tekdüze olmasın diye adamlar yeni şeyler ekliyolar, droid engineerların yeni model droid yapmaları gibi, artı denilene göre bu schematicler 3-4 kullanımlık yani, fabrikaya yükleyip 1000 tane featherweight -über- FWG5 çıkaramayacağız...[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

ole pek ahim sahım bi silah deil dmg ve speed normal sadece silahda skill attach var o kadar. sadece ufak bi tad olmus, oyunun dengesini degistirecek bisi deil herhalde oburleride benzer sekildedir.[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi silahta slice yok ve krayt tissue kullanılmamış. Bu bence beyazların sanu ya yaptırdığı nightsister lance gibi rare olucak bence. Olması da güzel...

Bence güzel oluyo oyuna bu tip renklerin gelmesi...[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

jabbanın verdikleri harika olmuş.. daha demin bitirdim testcenterda... ilk adam 6 tane rancor tooth verio ama daha bi çetrefilli :) soraki armor verio mabari ama onunda ranged defense 3 ü falan war... soraki bi potre verio twilek hatunun... sonraki master tailor icin bi schematic verio... ondan sonraki cetrefilli mind diseaseli battle axe verio... bib fortuna sanırım gene tailor icin schematic veriodu.. en son jabba featherweight schematic verio verio :)

aha böle :)
AYRICA!!!!
star destroyerleri jabbanın oralardanda gördüm!!!!! hatta ss var isterseniz upload ederim...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Sosyal ağlarda paylaş

scatterım dururken basit bunlar[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Bu topici canlandıralım...

Arkadaşlar,

Ingame mail de attım ama bir kaç arkadaş hariç yanıt alamadım. Featherweight FWG5 ve E11 Enchanced Carbine schematiclerini aldım ve yapmaya başlayacağım...

Şu an ihtiyacım olan malzemelerin çoğunu tamamladım, sadece aşağıdakilere ihtiyacım kaldı. 1000er adet bulsam hepimize yeter:

1. Plumbum iron (Elimde düşük kaliteli var, daha iyisini bulursak iyi olur) Condition, oq, heat res. ve shock res. önemli...

2. Ostrine Carbonate Ore (Şu an eclipsede çıkmıyor maalesef) Condition ve oq önemli...

3. Irolunn reactive gas (Bu maden de şu an eclipsede çıkmıyor) Condition ve oq önemli...

4. Rhodium steel (Bu madenden de aldım ama statleri düşük) Condition ve oq önemli...

5. Corellian deciduous wood Shock Res. önemli...

6. Green diamond crystalline gemstone Oq önemli... (Bu madenden de ancak oqsu 10 olan bulabildim :()

Bunlar haricinde herhangi enchancement varsa elinizde alabilirim... (Blaster power handler enchantment v.s. gibi...)

Şimdiden teşekkürler,[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr:

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer
Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

İyi belirtememişim, resourceları tamamladıktan sonra elinizdeki schematiclerden sizlere de silah yapabilirim...[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr:

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Gunsmith, Quickdraw
Ex-Master Creature Handler, Ranger, Sharpshooter
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

Rhodium steel ve Plumbum Iron sanırım geçen ay baya kaliteli spawnı çıkmıştı, swg official forumlarına yaz hemen bulursun..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben böyle işin ta ortasına termal detonator atiym yani.
Ben zamaninda 3 günümü theme parklari yapmaya ayirdim. Aldigim oduller standart bicak, cdef tabanca, en en en afilissi IMPARATORUN BIZZAT KENDISI VERDIGI standart yapım llc idi. Bari insan özellik koymaz da examine'de biyerde çıkar imparatorun hediyesidir diye nerdee, klasik slicesiz bi llc işte.
Şimdi ben eski oyuncu olmamın ve bunları zamanında yapmış olmamın cezasını çekiyorum ha?
Öyle olsun SOE. Alım şematiğinizi de armorunuzu da bi tarafınıza sokun artık hiçbi questini yapmıycam oyunun ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 17 February 2004 18:39 tarihinde demiş ki:
Ben böyle işin ta ortasına termal detonator atiym yani.
Ben zamaninda 3 günümü theme parklari yapmaya ayirdim. Aldigim oduller standart bicak, cdef tabanca, en en en afilissi IMPARATORUN BIZZAT KENDISI VERDIGI standart yapım llc idi. Bari insan özellik koymaz da examine'de biyerde çıkar imparatorun hediyesidir diye nerdee, klasik slicesiz bi llc işte.
Şimdi ben eski oyuncu olmamın ve bunları zamanında yapmış olmamın cezasını çekiyorum ha?
Öyle olsun SOE. Alım şematiğinizi de armorunuzu da bi tarafınıza sokun artık hiçbi questini yapmıycam oyunun ya.

Gunn sakin ol abi. :)

Aynı LLCden ben de almıştım duruyo bi yerlerde. Hatta imparator daha sonra açıklarım diyerek bi de kelepçe benzeri bişiler vermişti...

Yeni baştan yapman en fazla 1-2 saatini alır, nasılsa getir götür görevleri... Haa bu görevleri yaparken 3 kere ölen Mühendis'i de ayrı tebrik etmek lazım :-D

Görevleri yaptıktan sonra alacağın hediyeler gerçekten güzel. Özellikle TIE fighter suit inanılmaz hoş duruyo, bana AT-AT suit verdiler maalesef. Sırf TIE suit için tekrar yapıcam görevleri...[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr:

Devvo Ki'yyst
Teras-Käsi Master, Gunsmith, Quickdraw
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

eheheh bu muhendis beni oldurecek.

gunn kardes ben de tekrardan yaptim theme parki ama eskisiyle aynı olmasina ragmen tarzın bır artın var speeder. gorev yerıne gıt konus kımseyı beklemeden gerı don bu sekılde cok cabuk bıtıyor. maks bı buff suresı derım. bı de yanlıs hatırlamıyosam bu ıs sırasında 1500-1600 kadarda fp kazanıyosun kı act lerı yapamaktan kolay. tabı elemana gıdıp eskısını sıldırırken bı kez daha kufur etmedım deıl.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 18 February 2004 11:35 tarihinde demiş ki:
eheheh bu muhendis beni oldurecek.

Sorma, adam orda ölmeyi becerdi yaaa... :-D[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr:

Devvo Ki'yyst
Teras-Käsi Master, Gunsmith, Quickdraw
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

ahah yeni duyuyorum demek ki sakladi herkesten öldüğünü. Göbek saldı zaten bolca iyi gelmiştir ona[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar:
Nick: Ogoed | Race: Human
Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master

Ogoed's Enhance Packs Vendor - RIP Mall
Dantooine - Hi'lal City / 6424 -6070
Sosyal ağlarda paylaş

görmemişim o zaman.

muhooo senin gibi mayora yakisir mi bu beeee elalemin diline dustun[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar:
Nick: Ogoed | Race: Human
Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master

Ogoed's Enhance Packs Vendor - RIP Mall
Dantooine - Hi'lal City / 6424 -6070
Sosyal ağlarda paylaş

bende schematic leri topladim :) bende 1 2 gun icinde yapima baslicam. eclipse naboo theed disinda bi hall var. orda bu schematic lerle yapilmis silahlari bulabilirsiniz.

bi sorum var schematic lerde resouce larin hangi ozelligine dikkat etmem gerektgi yaziyor. ama genelinde oq yok. yazmasa bile diger ozelliklerinin yaninda oq nunda max olmasina dikkat etmelimiyim yoksa olmasada olurmu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...