idefix Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Sözlükte ki paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 açılmıstı da aramaya kasamicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 türkiye'nin en kaliteli forumu. ikincisi için; (bkz: donanımhaber) wah zawallı türkiyem bu topic de kitlencek gene benm ßaşıma kalcak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 o yorumlar çok eski : ) Neyse 100 kere de açıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 medyada paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 istesek yardırırız sözlüğü. bisürü adamız cavanagh sağolsun söyledi de girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 fede said: medyada paticik hep ekşi sözlükten haber verirler yaa böyle yazarlar ne yazmış hep böyle bigün pati'den vericeklermi diye dört gözle okurdum haberleri :D şimdi ama yok sanırsaım yıldım yani vermicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 melyus paticikten biri, garbageda da bi sürü topic açmıştır ama söylemicem kim olduğunu çünkü gidiyorum akşam gelirim babay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 MAGAZİN MEDYASINDA PATİCİK ooffff acaip fail oldum şu an lan. bişey yazacaktım böyle espirili filan aklıma hiçbişey gelmedi. böyle şok şok şok filaş filaş filaş yapacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 melyus dasaa eternalus zaugnakhaldun fede cavanagh fizban diye gidiyor yazar patiler. bunlar geldi şimdi aklıma. yannış hatırlamıyorsam melyus muydu iki hafta üstüste haftanın en beğenilenlerine entry sokmuştu. melyus zırtapoz olmuş şimdi. topu topu da üç tane zamanının ötesinde entrysi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sözlükte fede nickiyle yazan kim lan. copirayt istiyorum olm. yapmayın böyle şeyler. bi de hırçın golcü olmuşum. off uykusuz uykusuz salak prim yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 çoğaltmışsın zamanın ötesindeki fede. hemen yardım edeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 #6069007 !? birçok sivilceli ve gözlüklü frp manyaği gencin , forumlarini doldurduğu site. "ben şöle şövalyeyim bööle zirtim" gibi hikayeler yazmalari da cabasi. ama biliyorum hepsi gözlüklü ve sivilceli , ayrica blind guardian dinleyip "lan keşke bi kılıcım olsa ya / niye ben elf diilim şööle ok atardim atorolas diye de bi ismim olsaydi oh be" şeklinde hayaller kuruyor. * * * (farewell, 18.10.2004 04:49 ~ 15.11.2005 19:35)#6069099 ahah erhan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ya bırak abi. anlamadım ben forumu. yazarken iğrendiğim şeyi göklere çıkarıyolar. kasıyorum bişeyler yazıyorum. kötülüyolar. çok da şeyimde değil de yani. embesil gibi oy veriyolar bazen. mesela bitane haftanın en beğenilenlerine giren entri var, patide alelade yazdığım bir post gibi düşün o yani. ESKİ KALİTESİ YOK HACI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 beni sev diye yapıyorum, beni sev diye fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 seni her daim seviyorum abi zaten. karşılıksız severim ben. sevdimmi tam severim, sildimmi bir kaleeemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 vay ulan. koskoca adam, ki saçları dahi ağarmış, sen kalk dansçılı klip çek. küçük emrah imajını az biraz atlamışken git jagler denen iğrençö markayla sponsorluk anlaşması imzala, iyice bat. zirve değil ama insan bi yerde bırakmalı. iyi kötü parası da vardır, otur evinde ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yok abi ne parası olacak. çocuk işçiydi adam. menejerler sömürdü adamı. anası bile işin içinde yani. yazık lan adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 O entryleri okumak ekşiden nefret ettirdi valla. Zaten sevmem sümüklüyü. Denyoca yorumlar işte, burada bulunmadan, adam gibi takip etmeden yapılan yorumlar. Ve evet Türkiye'de her konunun tartışıldığı bu kadar kaliteli forum yok. Bilen varsa yazsın girelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 eskiden frmtr iyiydi. illegal olayı kalktı. bende kalktım gittim ordan.. warez-bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 http://www.sensizliksokagi.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 eheh ara sıra yeni gelenleri topkatlayıp yolluyoz ondan oluyo. ama emrah bıraksın artık. geçen kral tvde gördüm, dişçi koltuğundaydı. böyle kusursuzsun, kudurtursunnn, yalanırsınnnn diye kıvranıyodu. içim acıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Eee şey bi de daha orjinal, kendine has bi görünümü olmalı, klasik yapıda forum kullanamıyorum evet. Eski terbiyesiz forumlarından farklı gözükmeyen siteyi ne yapayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 fede said: http://www.sensizliksokagi.org/ bi an bütün topicler kitli sandım. hep senin yüzünden hızlı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 HHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar