Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sözlükte Paticik


idefix

Öne çıkan mesajlar

melyus
dasaa
eternalus
zaugnakhaldun
fede
cavanagh
fizban

diye gidiyor yazar patiler. bunlar geldi şimdi aklıma. yannış hatırlamıyorsam melyus muydu iki hafta üstüste haftanın en beğenilenlerine entry sokmuştu. melyus zırtapoz olmuş şimdi. topu topu da üç tane zamanının ötesinde entrysi var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

#6069007 !?

birçok sivilceli ve gözlüklü frp manyaği gencin , forumlarini doldurduğu site. "ben şöle şövalyeyim bööle zirtim" gibi hikayeler yazmalari da cabasi. ama biliyorum hepsi gözlüklü ve sivilceli , ayrica blind guardian dinleyip "lan keşke bi kılıcım olsa ya / niye ben elf diilim şööle ok atardim atorolas diye de bi ismim olsaydi oh be" şeklinde hayaller kuruyor. * * *
(farewell, 18.10.2004 04:49 ~ 15.11.2005 19:35)#6069099


ahah erhan ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırak abi. anlamadım ben forumu. yazarken iğrendiğim şeyi göklere çıkarıyolar. kasıyorum bişeyler yazıyorum. kötülüyolar. çok da şeyimde değil de yani. embesil gibi oy veriyolar bazen. mesela bitane haftanın en beğenilenlerine giren entri var, patide alelade yazdığım bir post gibi düşün o yani.



ESKİ KALİTESİ YOK HACI
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vay ulan. koskoca adam, ki saçları dahi ağarmış, sen kalk dansçılı klip çek. küçük emrah imajını az biraz atlamışken git jagler denen iğrençö markayla sponsorluk anlaşması imzala, iyice bat. zirve değil ama insan bi yerde bırakmalı. iyi kötü parası da vardır, otur evinde ne bileyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...