Drall Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 evet. mızıkaya heves ettim, pek geçici gibi de görünmüyo para biriktirip alcam güzelinden bi mızıka =) ama ne nedir ne değildir hiçbir bilgim yok malesefki. bu a bandı, c bandı vesaire olayı nedir? bu kromatik nedir, diatonik nedir gibi onyüzbinmilyon tane soru var şuan kafamda. herşeyi herbişeyiyle anlatan bişeyler yazmak isteyene karşı çok büyük bi sevgi pıtırcığı oluşur içimde :D şimdiden teşekkürler edit: harmonica bluesla doğdu buarada içimdeki o "mızıka çalmalıyım enazından denemeliyim!" kıpırtısı, oyüzden her çeşidi anlatmak zorsa eğer(bolcana çeşidi varsa falan) sadece blues için olanları anlatırsanız da çok sevinirim. buarada bende bi mızıka var, çekoslovakya yapımı, sol üstünde el yazısıyla marina, sağ üstünde bi akordeon çalan çöp adam kafası kolu ve papyonu gibi bi simge var altında made in czechoslovakia yazıyo, altta da koca koca harflerle R Y T M U S yazıyo, değerli bişeymidir iyimidir değilmidir nası anlarım bileniniz? bide büyük bişey bu mızıkanın arkasında ellerle "cave" oluşturma olayını yapamıyorum(youtubeda bi vidyoda adam anlatıyodu ordan biliyorum:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ben niye bu konuyu müzik bölümüne açmadımki diye düşündüm tam şuanda. bölümün modu da yok acaba birisi taşıyabilirmi müzik bölümünde yardımcı olunması daha olası görünüyo da =) up buarada belki güncel başlıklardan gören bi mızıkacı olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar