Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yada bir yaşam biçimi misin? Konu Dışına yazı yazma yasagım var ancak orada okudugum bişiy hakkında yazı yazmassam batıcak bana.. Konumuz Buyse, kendisini az çok tanıyorsanız forumumuzun makarasına öyle davranan veya gerçekten öyle olan liberal demokratlardan ziyade demokratik takılan bir liboş oldugunu biliyorsunuz. Her şeyi anladım, liboşlugunuda anladım.... AMA ARTIK OHA. Adam ensesti savunuyor... Buyse said: türkiyenin büyük çoğunluğu akraba evliliğiyle evlenmiştir. bunun çeşitli nedenleri var elbette. ama buna ensest demek de saçmalık. eski ailelerde her kuzen enseye tokat büyümüyordu. 40 yılda bi görüyordun karşındakini. dinen (ki bu insanlar böle konularda dinin ne dediğine bakar) bir sakıncası da olmadığı için gayet de evleniyorlar. doğusu batısı yok bunun ayrıca. her yerde her zaman olan şey. çok sığ bir bakış açısı olmuş. kimse kimseyi zorla evlendirmiyor. özellikle erkekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 gayet normal. buyse haklı ßence. bi de miras bölünmesi davası var tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Savunmamış abi oralarda olması doğal demiş.Savunan patlasın. P.S. : Ensest hikayeler için www.sdfasdg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 fecktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 iste bu nedenle turk halkinin buyuk kismi gerizekali akraba evliliginin sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 tek takıldığım nokta, türkiyenin büyük çoğunluğu akraba evliliğidir saçmalığı. oldu canım sen öyle düşünmeye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bleda3 has arrived Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 FGHGFHGFHGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 konu dışında yasaklıysan ne diye buraya patlıyorsun onu anlamadım ben? kişisel gareziniz varsa özel mesaj aracılığı ile halledin. adres falan verin birbinize. okul dışına adam toplayın. yanlış yerdesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar