nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 3 ay falan değil abi 1 yıl uzak kalacak dendi futboldan. Sonra eskisi gibi olur mu bilinmez. Yarınları vardı, yazık oldu :( Taylor da sakatlamak için falan girmedi kazayla olan bir olay, zamanlama şanssızlığı tamamen izledim videolarını aşırı bi hayvanlık yok. Materazzi'den falan çok daha normal bir kayışı var adamın. Hatta Arsene Wenger bile Taylor'dan özür diledi çok tepki vermişim aslında öyle sert bir müdahale yapmamış diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 o tarz tekmeyi diz kapağının yanına atardım ben diz ekleminden kırmak için. futbolda değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 o adam kaç maç ceza aldı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 3 maç ceza almıştı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yazılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 içim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar