Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Forumlarda pek arıyabilecek zamanım yok bir kaç sorum olacaktı bilen arkadaşlar cevaplayabilirse cok sevinirim. *İlk olarak benim şuan bir accountum var ama SI paketi almayı düşünüyorum acaba şuanki accountumun üstüne SI upgradi oluyormu? *Bir ara SI sadece USA serverlarında çalışıyordu diye biliyorum EU dada aktiv oldumu? Şimdiden teşekkürler.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Hangi pakedi alirsan orda calisir, EU'da cikti SI. Zaten normal accountunun olmasi lazim, account bilgilerine girip SI keyini yazip validate ediyorsun.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Saol baggio[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Valla adamlar super yapmıs SI yı cok begendım,ama hala su daoca ısınamadım,alıyoz oyunu ve ek paketını,ama ısınamadım ıste.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar