Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moonkin ve feral druid ile ilgili bir iki soru.


Fly

Öne çıkan mesajlar

bg farmlıyorum şu anda item toplamak için, casual oynayacağım, haftada 10-15 maç yapar bgde iki moonfire spamler çıkarım diye düşünüyorum.

feralin arenada pek yeri yok diye duyuyorum (resto hariç hepsi için öyle deniliyor da neyse), çok iyi hasar vermiyor bir de çok shiftlemesi gerekiyor cyclonedur healdır vs vs

moonkin olursam da crit yüzdesi yerlerde sürünecek, bg den topladığım epiclerle olacağımı varsayarsam.

ikisinin de artı ve eksileri var bir de oynayışları açısından, o konuda da kararsızım.

hangisi olacağım konusunda yardıma ihtiyacım var kısaca.

ps: iyi iş yapan her yerde oynar durumunu da es geçin, noobun önde gideni olduğumu varsayın.

gogo resto u n00b da demeyin lütfen, nefret ediyorum resto oynamaktan. priest veya şamanımı 70 ler öyle healer olurum hatta daha iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

moonkin çok aptal ediyo var ya
rogue druid geldi
druid restodur diye tahmin ettik ve druuda (ben heallıyorum kendimi üstümde rogue var bizim lock dalıyo sdf)
sonra bi anda heyvani bir nuke geldi
ama bana diil
azıcık oyalıyıp target swap yaptılar bi anda lock a
öf blind geldi bi trinket basana kadar o nukedan öldü lock (14k hp 500 resi mi ne var )
yani gearlıysan iyidir


not: ama tura senden ne kadar olur o tarz bişey bilemiyorum :(

not 2 : olaylar tamamen kurgudur lock o nuke da ölmedi ama maçı verdik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arenada Dreamstate/resto karşımı bi spec kullanıyorlar bazı droodler.Rogue/dreamstate combosuda baya bi gidebiliyor 2v2'de.
Bir kaç video izledim çokta güzel gözüktü hem nuker hem healer olarak güzel bi spec ama her video full s3 ve üzeri gearlı droodler üzerineydi o yüzden düşük gear'da ne olur bilemem:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok druidin healerlığı sıkıcı geldi , yoksa bana dps heal farketmez

warcrafterda baktım da işte %10.7 critmiş , wrathlar 1.1k vuracakmış. gider resto olurum daha iyi be balans olduğuma değsin : mp5 var nedense bi tek druidin ranged dps setinde diğerlerinin crit hep

bi de senin kıytırık gear dediğinde cloth mloth varsa eöö yani doğal 2.3k lar


feral ÇOK ÇOK ÇOK mu rezil ? resto dışında memnun etmeyecekse hiçbiri başka karakter mi levellayayım ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

feral ÇOK ÇOK ÇOK mu rezil ? resto dışında memnun etmeyecekse hiçbiri başka karakter mi levellayayım ?


Feral rezil diil tabikide ama druid gibi güzel bol skill li bi class feral ken tam performans kullanamıyosun.

Teke tekte feral ezer, rog kesen yegane class:D
Arenadada rog keser ama çoğu setup için form deiştirip cyclone atman gerekirse azda heallese heal atman gerekicek. Ama feralda 6k lık mana poolunla dediim gibi class ı tam kullanamıosn.

Arenada düz dmg vurim burst yapim belki ölr işe yaramıo artık millette 50k hp 5k resillience var kimse crit yemio^^

Moonkin ayriyetten range olduu için entangling roots olsn cyclone olsun...daha rahat yani. Tabiki dmg ı feral kadar iyi ama kötü tarafı ise dmg vurmak içinde mana kullanıosn ve büyük ihmital uzun fightlarda patlıosn.

Feralda bide range sorunu vardı ben en son oynadıımda (ne cat de taurende varmı bilmiorm baya oldu druidime bakmayalı) Adam içine giriosn far away dio falan filan beni deli etmişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Feral cat formda cok squishy, dayaniksiz yani. Bear form da dmg.'i cok komik.Feral'larin Beyaz damage'i diger classlardan dusuk. Range bug yuzunden bazi skiller bir vuruyor bir vurmuyor.
Ben mesela Feralken bi arkadasla oynuyoduk bir mac alamadik 10-0 . Sonra bidaha bg kastim Resto set aldim. Bi warrior elemanla 35win-30 loose yaptik. Ilk defa arena yapan icin guzel sonuc.
Feralla kazanmak icin cok skill sahibi olman hatasiz oynaman lazim. Resto cok daha kolay. karsida 2 dps varsa Hot atip ayi formunda kacicaksin, gerektikce CC skilleri kullanican. Healer- Dps varsa Healer'i cc'liyceksin. Kim daha iyi cc yaparsa healeri o kazaniyor genelde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok feralin +/- lerini az çok biliyorum, uzunca bir süre oynadım da arenada korkudan bulaşmadım hiç.

Oturanboaa said:
form deiştirip cyclone atman gerekirse azda heallese heal atman gerekicek. Ama feralda 6k lık mana poolunla dediim gibi class ı tam kullanamıosn...

...Feralda bide range sorunu vardı ben en son oynadıımda (ne cat de taurende varmı bilmiorm baya oldu druidime bakmayalı) Adam içine giriosn far away dio falan filan beni deli etmişti.


hah ben de onu soracaktım asıl, resto olarak healdan çok cyclone ve root atıyordum, genelde nasıl oluyor diye merak etmiştim.

range bugı evet illet bir olay ama kedi olduğumda kıçımı baz alarak saldırıyorum, tutuyor genelde.

moonkin ve feral arasında kalma nedenim özünde cyclone ve root, bir de 3v3 - 5v5 te işe görüp görmemesi. sadece resto ile arena yaptığım için alışmıştım 3-4 hot atıp cc de tutmaya ama oynayış stilleri nasıl oluyor feral veya moonkinin onu bilmiyorum.

5v5 ve 3v3 yaparım muhtemelen, druid çöp, hiçbir speci iş görmez diyorsanız şamanı migrate edip 70 lemeyi düşünüyorum öte yandan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl diğer classlardan fazla cc yemiyor. Fearlardan kaçamıyorsun kaçsan geri gelmen zaman alıyor form değiştirip charge atıp gene cate döncen mana problemi yaşatıyor bi yerden sonra hunterdan bile fear yiyior healer druidden sleep yiyor stun manyağı olup rogue tarafından 10 saniyede kesilebiliyor yani tek yapması gereken şeyi nuke ü yapamıyor trinket dışında kaçabileceği veya targetı kolay yakalayabileceği bir durumu yok mobilitysi çok düşük. Ancak takım oyunu oynanırsa bir ihtimal iyi oynayanlar rating yapabiliyor. geri kalan casualler gg reroll rogue gogo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...