Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 DeadSkinMask said: bunların hepsini duygusal bir platformda toplanıyoruz diye bir yerde topluycan sonra zehirli gaz verip oraya gömcen. Aynen ama kızlarını falan ayıklayıp böle makineci inşaatcı ne bileyim elektronikçi gençlere vericeksin.Sonuçta ihtiyacları giderilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 MarcOConner said: Fin said: Fly said: shuTdoWnX said: Catzee said: ceylin said: bende aranıza yeni geldim (= bi çok sitede başıma geldiği için yazcam kız değilimm... o.O yalannnnnnnnn sınıfımdaki bazı kızlardan daha "güzel" yanlız adam asdfaads aynen mühendislik sawks hele makinacı olunca bundan iyisini bulmak zor oluyo tani:D bu muhabbetten sonra ata demirerin o vücut sende olsun sana da kayarım muhabbeti geldi ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 emo kızlarından da uzak durun, trap olabiliyo, ergenliğe girmemiş oğlanlar falan, kız sanıyo insan :D o acı çekmek istediği için söylemez, sen de çok geç farkedersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kızmı erkekmi pek cıkaramadım ama kız die cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Masteis said: Llama said: bitiyorum şu giydiklerine ya niyeki onu emo diil sex böcei olarak düşün gayet iyi. evet yanıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 http://www.emoturkey.com/kuaforum-emolara-sac-yardimi-t8844.html?t=8844 Kuaförüm-Emolara Saç Yardımı. topaçı :D:D:D yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 herhangi bir mahkeme engellesin şu siteyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 emo kızlar bana cok cekici geliyo nedense :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Böjeek said: kızmı erkekmi pek cıkaramadım ama kız die cıktı ama bunu gibiler değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 göğüsleri yoksa erkektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 aahahahahuhuhahshdugdgjdsgdsjkgfdskljhfskihfklghsfkhlgfklshgsdfhgsha http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=245922223 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pinto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 tiplere gel. bunların hepsini kış günü bağlayıp üzerlerine gaz döküp ateşi vericeksin.hayır maksat hayatlarında bi işe yaramaları.ısınırız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 adam yazmış idolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ee yenilere ne zaman gelcek gülelim az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 shuTdoWnX said: aahahahahuhuhahshdugdgjdsgdsjkgfdskljhfskihfklghsfkhlgfklshgsdfhgsha http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=245922223 myspace ne zaman türkçe oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ohoooo 1 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 nası yapıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 http://images.dezinfo.net/image/guest/07.2008/newyoung/1001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Planet of the Emos... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Fin said: Fly said: shuTdoWnX said: Catzee said: ceylin said: bende aranıza yeni geldim (= bi çok sitede başıma geldiği için yazcam kız değilimm... o.O yalannnnnnnnn sınıfımdaki bazı kızlardan daha "güzel" yanlız adam asdfaads aynen mühendislik sawks arkadaşlar biz paticik derken şaka apmıştık, hayır homoseksuel forumu değil burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 spompas said: Masteis said: Llama said: bitiyorum şu giydiklerine ya niyeki onu emo diil sex böcei olarak düşün gayet iyi. evet yanıorm. bulun bana bunu size dövmelik emo getirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bu kız iğrenç. bi tek seks yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Llama said: nası yapıyoz sen yapmıyon zaten login olursan karşına bişi gelir ona biraz ing varsa bişilere tıkla işte türkçe olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar