Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Kendini uoya kaptırmış bir gençle bir diyaloğumuz oldu, paylaşmak istedim. Makasladım biraz: nickleri sildim, iletileri birleştirdim, alakasız yerleri attım, süper oldu sdf Ben: Naber napıyorsun? Uocu: 117 tane full spell book yapıorm Ben: Neden Uocu: her büyüden 117 şer scrolldan 1 sayfada 8 büyü 8 sayfada 8 büyü 8x8 = 64000 scroll Uocu: para ve rekor Ben: Tanesi ne kadardan Uocu: 1000 tane yapıcam 3m eder rahat . Ben: 3m için uğraşılmaz res scroll yazarsın o kadar zamana parayı kırarsın Ben:Kaç sn'de yazıyor scrolu Uocu: resi falanmı bilmem 8.5 Ben: Fazla 8sn Uocu:ya işte öle abi 8500 yapıosn delayı işete Ben: Genede uğraşılmaz o scrolları sen mi yazıyon peki spell booka atıcaklarını Uocu: evet her büyüyü tektek yazıorm ama işte 117 şer adet yazıorm sora tek tek içlerine atıcam vs maksat ün yapmak adam uğraşmış dedirtmek yoksa para var Ben:Ee o zaman onla uğraşcağına res scroll yaz Uocu: 4.5m var 10m lik kalelerim var aq para sorun değil asdfdsghh Uocu:Hayır abi ne alakası var ;( Oha adam uğraşmış dedirtmek marka yapmak hacı Uocu:Bana güzel bi soyad lasımya aile kurucam 2m300k her aileye giren kişiden 200k alınıor asdad Ben: Olum sana üzülüyorum biliyor musun Ben:Şuan şok olmuş durumdayım Uocu: Sebeb Ben: Lan 19 yaşındasın Uocu: 18 e giricem Ben: tamam kusura bakma o zaman hadi uoya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 son kısım iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ahahahh son kısmı harbi iyimiş. elemanın beyin sulanmış belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 zuaaaa güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 multi clientten 4 tane insc. cıyı yan yana eve koyuyosun yada gemiye. 2 saniyede bi res scroll. 2 bilgisayarın varsa 8 tane koyuyosun saniyede 1 res scroll. sonra zengin oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 böyle bişeye kalkışmıştım... eldiven yapıp satardım lan asdasdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar