Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnfil İçin Bilgi İhtiyacı

Gorgo

Öne çıkan mesajlar

half ogre caster olarak dikkat cekmez diye. inconnununda %90caster oldugu biliniyo ama half ogrenin caster olabilecegini pek fazla kisi dusunmez. :)
avaloniani direk gec zaten casterdan baska bisey olmuyo sadece miknatis gibi gelin beni dovun diye bagiriyo,inconnuda oyle. :)
tabi secim sizin half ogre yapinca dex ve int cok kotu olacak haklisiniz fakat combatta ilk olen olmayacaksiniz. :)[signature][hline]hello
Sosyal ağlarda paylaş

sorun first target olayi. mesela midleri gorunce ilk targetim herzaman koboldlar ve dwarflar on yargi olayi gibi bisi. midlerde albionlulari gorunce direk avalonian gorup assist ediyolar 2sn suruyo olmesi fakat half ogre avalonian gibi cekici degil ilk gordugun gibi ustune atlayacagin bi tip degil olay burda bitiyo yani adamlar ilk senin ustune saldirmadiginda mezzi yiyip oturuyolar gerisi kolay zaten.[signature][hline]hello
Sosyal ağlarda paylaş

Romario bu thread "infil için bilgi ihtiyacı" diye açıldı ama muhabbet bir yöne doğru kaydı ve açtığım thread sayım abarmasın bu herif ammada soru soruyor demeyin diye muhabbeti bölmeden burdan devam ettim...Ben bunun bir sakıncasını göremiyorum ve gereksiz kuralcılığın pek bir anlamı yok hala Daoc u konuşuyoruz ona duat et bence :)

Saygılar...[signature][hline]Gwaith Mirdein [LVL23 İnfiltrator]
Azo [LVL42 Warden (Mazi)]
"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Sosyal ağlarda paylaş

adam o specle solo rvr yapıyor evet ama MOC up olsun diye apk da oturuyor veya fg un yanında gezip ddile leech ediyor. bence enishix çok daha iyi bir oyuncu ve group friendy spec.
40 body
36 mind[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

ping kaç yıldır oynuyorsun onu anlamdım ben çok bilmiş ayaklarında
benim infilimde autosuz ve çatır çutur gidebiliorum
zaten toa itemlerle auto mauto yalan oldu
en baba itemler kimdeyse o kazanıyor[signature][hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish
Trio look the short bastard coming! infiltrator

Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNg, 15 February 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
30 skilin bosa gitmis

Bunlari kimden ogrenip ezberlediysen biraz abartmis, Glath'a da katilmadan edemiyorum yani. Autotrainin sana verdigi sey sadece 77 skill point. Shade'de 35 env/stealth yerine ikisini de 36 alabilmeni sagliyor mesela sadece, rr5 olduktan sonra da bunun bir anlami kalmiyor zaten. Autotrain yuzunden kacirdiklarin ise bg ve daha rahat xp. Sana surekli pl yapacak saglam arkadaslarin yoksa gayet gereksiz birsey.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

infil için bence autotrain çok kolay ve yapılmalı.
artık öyle rr5 yapınca bitmiyor olay. dandik utility li artifactler kullanıyorsun ve herseyi capleyemiyorsun. az da olsa faydalı o 77 puan

40 a kadar slash yapmak da mantıklı ayrıca. sonra thrust a respec edip rahat edebilirsin.[signature][hline]Chucky
Sosyal ağlarda paylaş

Millet yüksek rr erde respec ediyor ir iki skili geri alıyor 50 de hardcap olduğu için. ve respec edincede auto train puanları zaten uçuyor yanılıyormuyum?[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dariel, 16 February 2004 16:14 tarihinde demiş ki:
Millet yüksek rr erde respec ediyor ir iki skili geri alıyor 50 de hardcap olduğu için. ve respec edincede auto train puanları zaten uçuyor yanılıyormuyum?

evet. respec etsen de o skiller duruyor.[signature][hline]Chucky
Sosyal ağlarda paylaş

Malsahibinin yazdığı çok açık olmamış, veya ben anlamadım, o da mümkün sabah sabah hehe...

Benim bildiğim /respec ve auto train farklı mevzular. Mesela eğer auto train etmezseniz ve single line respec stealth yaparsanız stealthiniz 12'ye düşer. 1'e değil. Bu 12 stealthinizi 12'ye getirmek için verdiğiniz puanların uçtuğunu ifade eder. (Bu arada 12=48/4, 12+11+10+9+8+7+6+5+4+3+2=77 puan) Auto train etmiş bir stealth /respec edildiğinde yine 12'ye kadar iner. Bu da auto train puanlarını koruduğunuzu ifade eder.

Yani /respec etmekle auto train ettiğiniz 77 puanı kaybetmezsiniz. ToA mevzusunu sadece okuduklarımla biliyorum, itemlar çok şahane olmuş, bence oyunun gidişatı açısından çok çok çok yanlış olmuş ama bize bağlı değil, arkadaşların söyledikleri genelde bencede doğru, 77 puan için süper kasmaya gerek yok. Özellikle bir infiltrator için hiç gerek yok. Zaten anasının nikahı puanınız var :-P Tabii biraz avantaj sağlayacaktır sana 77 puan ama tamamen seçimine bağlı, benim fikrime göre...

Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...