yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 nası bşi bu, bugün 2 defa deyim şeklinde kullanıldığını gördüm buralarda sanırım izmirin kalesi veya gümüşpalası gibi bişey heralde garbıç alışkanlık yaptı bi de belirtme ihtiyacı duydum saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 fikirtepe.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 WeLcam abordXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 fikirtepe iyidir belediyenin otobüs duraklarındaki saatleri bile çalarlardı hey yavrum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 erhan dır oranın kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 fikirtepeliler: genellikle 8 10 kişi grup halinde gezerler. özellilkle göztepe özgürlük parkında ellerinde cep telefonu ve telefonda dale don dale müziği ile hareket ederler.birlikte hareket edip birlikte laf atarlar.fantastik bi tarzları vardır yeşil gömlek şort ve kösele ayakkabı 3lüsü gibi. koltuk altlarında genişce bi ter izi vardır her zaman. kızlarıda aynı şekilde.. tükenmez kalemle yaptıkları dövmeleri meşhurdur. kısaca fiko yada varavara denir bizim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 caddebostan kalamış göztepe taraflarında bolca görülebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 umumi wc leri bol heralde , tepeye fikir adını koymak için .. . malum türk insanı kafası sıçarken çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 az dayak yemedim kendilerinden lisede falan. pure hate besliyorum fikirtepelilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar