Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 meraba benim severimde ben plevel 7 iken .gm yazdıgımda unvanım admin değil gm oluyor. plevel 6 ikende aynı. ama ya plevel 4 de yada 5 .gm yazınca ne counselor ne de seer ayzıyor. nasıl admin ser vs yazdırcam ? yardım pls.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 .gm adındanda anlasılmıyomu? sen sadece title'ını değiştircen .title tabiki kendi title'ın oluyo başkasınınkini .xtitle yada .set title[hline]Osmanın Soruları Yüzünden Delirir ve Bakırköy Deliler Hastanesine Götürülür..
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Spherede zaten admin yada owner gibi unvanlar yok pleveli 4 ve ustu olan herkes gm olarak gecer eger bunu degistirmek istiyorsan bir ara baggio nun soyledigi gibi .privshow 0 yaparsin adinida admin hede diye degistirirsin....[hline]Absolute & Lonely....
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ama oyle oluncada ısınlanınca alttan normal smoke cıkıyor :) yani bunun bir scripi falan yazılamazmı? yani plevel 7 olanlarda admin 6 larda develop 5 lerde gm falan olamaz mı?
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 senin derdin dumanda felansa yandın sen ehe o threadı bul ozaman bu sorunun soruldugu bi cok threadden birinde bir script vardı diye hatırlıyorum ama hic denemedim calısıp calısmadıgını...[hline]Absolute & Lonely....
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ne istion gulüm söle[hline]Osmanın Soruları Yüzünden Delirir ve Bakırköy Deliler Hastanesine Götürülür..
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 .privshow .set name Admin ............. sora titlede .title ........ .......... Shad Admin[hline] Icq=349844412 [email protected]
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Uzun sure cevap veremediğim icin bağışlayın. ben nebula scriptlerini kullanıyorum ve nebulada oynayanlar yada oynamıs olanlar bilir stafflarda counselor seer gm gibi adlarının basında yazıyor. benim istediğim plevel 7 ise .gm yazınca ismin basına gm yerine admin eklenmesi plevel 2 ise counselor falan filan aslında bununla ilgili bir notepad buldum ama sanırım calısmıyor. events klasorunun içindeki staff dosyasında var ama olmadı çalıştıramadım yardım pls. birde nebula scriptlerinde ustte nebula staff , locus yazıyor ya onu nereden değiştiercem valla scriptleri didik didik ettim kelime kelime aradım ama bulamadım.
LioN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Serverının op sı ve acc yı fryy yaparsan yardımcı olabılırım galıba bende gm olmak ıcın server arıyorum.....
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 arkadaşlar uzun bir süre ardından bu sorunuma kendi kendime çözüm buldum. şimdi privshow yapınca alttan normal toz bulutu çıkıyo. eee ne yapıcaz privshow olsa bu sefer GM Admin Brigand olucaz :). şimdi hex editorleri bilirsiniz. eğer hala bi tane netten indirmediyseniz TheCoder'ın client editlemeyle ilgili bi yazısı var onun 2. sayfasında mı ne bi arkadaş bedava hex editor linki koymuş. onu indirin. Sonra sphere server'i hex editorle açacağız. orada counselor seer gm yazıları gm olan yeri boş bırakıaz. böylece .gm yazdığımızda gm olduğumuz halde ismimizin başında gm yazmayacak ve istediğimiz gibi devoloper admin owner gibi değiştirebilicez. tabi bunu yaparken sphere server'sın bi yedeğini alın. ne olur ne olmaz :). He bu arada eğer isim istemezseniz öyle Admin xxx gibi alın size bi script ON=@CLICK IF (=2) SAYUA 07d1,0,0,0, [Counselor] elseIF (=3) SAYUA 07d1,0,0,0, [Seer] elseIF (=4) SAYUA 07d1,0,0,0, [GM] elseIF (=5) SAYUA 07d1,0,0,0, [Developer] elseIF (=6) SAYUA 07d1,0,0,0, [Admin] elseIF (=7) SAYUA 1,0,0,0, [Owner] return 1 Bunu spheretables.scp'nin hemen altında eof'un üstüne kopyalayacaksınız. ayrıca hex editorle actığınız sphereın içinde counselor ve seer var onları da boş bırakmanız gerekiyor çünkü Counselor XXX çift tıklayınca yine üstte [counselor Mesajı]) biraz komik olur :). Zaman herkes değiştiriyor valla :) şimdi diyom eskidende bişi bilmiyomuşum be :) ama öğrenmenin de sonu yoktur :D[signature][hline]The Brigand Hayat bizi değiştirmesin Biz hayatıdeğiştirelim...
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 oha yaw 6 ay öncenin konusunu hortlatmışın..[signature][hline]its supersonic
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Heh heh :)[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Abe elala osun vallaaa . Ama guzel kendin buldun en iyisini yaptın . Kendine yardımcı olabilecek tek kişi yine sensin :)
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: MumChamber, 10 February 2004 01:31 tarihinde demiş ki: oha yaw 6 ay öncenin konusunu hortlatmışın.. ole deme mum, adam 6 ay boyunca sabah aksam du$undu konuya cozum icin, 6 ay sonunda cevaplayabilmi$ ancak :)[signature][hline]- never too old to learn!
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Dmx, 10 February 2004 20:46 tarihinde demiş ki: said: MumChamber, 10 February 2004 01:31 tarihinde demiş ki: oha yaw 6 ay öncenin konusunu hortlatmışın.. ole deme mum, adam 6 ay boyunca sabah aksam du$undu konuya cozum icin, 6 ay sonunda cevaplayabilmi$ ancak :) :P yaw 6 ay mı düşüncem bi tek şey için sadece şu anda kendimi geliştirdim. site işteleri filan yavaş yavaş. sende yaw bi alemsin 6 ay sırf bunu mu düşünecem :P. önemli olan kendini geliştiremek :D ama güzel olmuş dimi :)[signature][hline]The Brigand Hayat bizi değiştirmesin Biz hayatıdeğiştirelim...
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 2 kelimeli GM gibi bisi bulabilen varmı staff icin 3 kelimeyle super seler geliyor ama o zamanda bosluk kalmıyor ünvanla isim arasında.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Brigand, 16 February 2004 20:15 tarihinde demiş ki: said: Dmx, 10 February 2004 20:46 tarihinde demiş ki: said: MumChamber, 10 February 2004 01:31 tarihinde demiş ki: oha yaw 6 ay öncenin konusunu hortlatmışın.. ole deme mum, adam 6 ay boyunca sabah aksam du$undu konuya cozum icin, 6 ay sonunda cevaplayabilmi$ ancak :) :P yaw 6 ay mı düşüncem bi tek şey için sadece şu anda kendimi geliştirdim. site işteleri filan yavaş yavaş. sende yaw bi alemsin 6 ay sırf bunu mu düşünecem :P. önemli olan kendini geliştiremek :D ama güzel olmuş dimi :) hadi, hadi, caktirma :p[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: FRP_Master, 16 February 2004 21:01 tarihinde demiş ki: 2 kelimeli GM gibi bisi bulabilen varmı staff icin 3 kelimeyle super seler geliyor ama o zamanda bosluk kalmıyor ünvanla isim arasında. sen herhalde hex editorle spheresvr. exe yi açınca ne yazacam diye sordun yanlıs anlamadıysam. oraya bosluk bırakırsan gercekten boyle bişi olabilir. ama ascii karakterlerden 00 ı yazarsan ki bu nokta olarak gorunur diye biliyorum (bende nokta gozukuyor en azından). ama bunu ascii karakterlerin bulunduğu yere yazacaksın.[signature][hline]The Brigand Hayat bizi değiştirmesin Biz hayatıdeğiştirelim...
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: TheCoder, 17 February 2004 01:18 tarihinde demiş ki: sm olabilir staff member gibi yada direk benim gibi yap [events e_staff] on=@click message @1153 [Exile Staff] message @322 // buraya istediğini ekle.. return 1 Evet bende uzun süredir bunun gibi bisi kullanıyordum benimkide boyleydi ; [events e_bloody] on=@click message Admin Bloody return 1 ben böyle kullanıyordum cok güzeldi aslında ben arqasta cerberus adlı arqas admininden gormustum nası yapacam derken aklıma geldi işte...Güzel bi scp gercekten herkese onerırım.Ozelligi de paperdollunuz acıldıgında GM yazar ama dısardan Lothlann Staff altında Admin yazar.Ne bileyim hexle yapmak daa degisik olur diye dedim.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: Brigand, 17 February 2004 15:36 tarihinde demiş ki: said: FRP_Master, 16 February 2004 21:01 tarihinde demiş ki: 2 kelimeli GM gibi bisi bulabilen varmı staff icin 3 kelimeyle super seler geliyor ama o zamanda bosluk kalmıyor ünvanla isim arasında. sen herhalde hex editorle spheresvr. exe yi açınca ne yazacam diye sordun yanlıs anlamadıysam. oraya bosluk bırakırsan gercekten boyle bişi olabilir. ama ascii karakterlerden 00 ı yazarsan ki bu nokta olarak gorunur diye biliyorum (bende nokta gozukuyor en azından). ama bunu ascii karakterlerin bulunduğu yere yazacaksın. yok onu kastetmedim yanlıs anlamısın :) .Hex Editor olayını 1 yıldır kullanıorum canım biliyoruz heralde hehe sende bizi kro yaptın lol.Ne bileyim soyle GM gibi güzel bisey bulmak lazım Sir cok güzel olurdu playerlarında isminde Sir kullanmasını yasaklardın degısık bı tıp olurdu ama o zaman arada bosluk kalmıyor.Nese bizde eski yontemle devam ederız Coderın ve Cerberus yontemıyle yani...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
WogeN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Selam, 6 ay aradan sonra vın... up lasaydın sorsaydın o kadar dusunmeye gerek yoktu hihihi :P
Merlot Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 bulutu cantayami atcan ne bu hiddet bu celal :)[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ...
Öne çıkan mesajlar