kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kullanan var mı bu ürünü? nedir ne değildir? yorumlar gelsin pls. nemli olmamasına rağmen rahatsız edici bir sıcak var ankara da bu sene. eskiden gece ayaz olurdu 10 derecelerde gezerdi artık 17 lerde falan geziyor, kirada oturduğum için klima taktırma gibi bir imkanım yok dış unite falan hep sorun teşkil eden şeyler. kısacası bi halta yarıyor mu ? ddsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yemin ederim aklıma gelmişti dediğim bi alet o. bildiğin ıslatıyo galba insanları :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kumrucu isoda çakma versiyonu var iğrenç bişeydi. ama belki ufonunki serinletiyodur ama kumrucudaki bildiğin yapış yapış eden iğrenç bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Dukkanda kullanıyorum gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 çok pahalı lan vermem ben bi vantilatöre o kadar para ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ne kdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ne kadar harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 nihoh yeni uyandım onun şeysine verin bu mesajı anlamsızlığını saygılar kingpimp o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben netten baktım. 150 ytl diyordu yanlış hatırlamıyosam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Şimdi dediğiniz vantilatöre baktımda aklıma predatorü getirdi neden bilmiyorum ama..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Overseer said: nihoh yeni uyandım onun şeysine verin bu mesajı anlamsızlığını saygılar kingpimp o/ lol ne demek istedin? kendin bile anlamadın heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 saçmalamışım düzelteyim derkende gramer hatası yapmışım olur o kadar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 adam editlemiş zaten. ufoyu bildiğin ufo falan sanıp garip şeyler yazmış benim anladığım kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yok editlenmiş haline de baktım yine anlamadım. dfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hahahaha of ulan. abi dedimki... önce nasıdır bu alet demişsin. sonra ki mesajda manyakmıyım ne alcam demişsin. madem böyle bi tepkin var baştan niye soruyosun manyakmısın demiştim. sonra dank etti önce sorup sonra fiyatını öğrenebilme ihtimalin. o yüzden editledim odur yani. başka şeyler merak edin abi manyakmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bu topikteki tek manyak sensin ibo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sus la kingpipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 auhsuahuhas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar