Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ne derece etik bir harekettir? yapan var mı burdan ? ilerde stüdyo fotoğrafçılığı yapmayı düşünen ben çekebildiğim güzel fotoğraflara imza atmayı düşündüm; fakat emin değilim. sizin düşünceleriniz? edit: bu arada imza için uygun font nerden bulunabilir? dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 etikle bir alakasi yok sanirim bi secim meselesi... sonucta madem imza diorsun kendine ait bisey olsa daha iyi olur sanki bir hazir fontla ayni seye ulasamazsin... once analog cek sonra kendin edition bi tane baski al kendin arkasini imzala gayet mantikli bence. ama olur olmadik her fotoya kotu bir cerceve ve hazir bir fontla atacagin imza(watermark vs.) bence berbat gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Kucuk olmak kaydıyla olan imzalar gayet hos duruyor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bence de. imzanın nasıl birşey olduğu önemli burada bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 etiği metiği yokki. fotoraf senın istersen üstüne sıcar öle sergilersin kime ne. imza atıcaksan kağıda at scanle temizle bi güzel onu yapıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 vazgeçtim bu işten ben eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 imza aticaksan ciz, auto trace le vector yap, oyle sakla, boyutunu da degistirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Cuce said: etiği metiği yokki. fotoraf senın istersen üstüne sıcar öle sergilersin kime ne. imza atıcaksan kağıda at scanle temizle bi güzel onu yapıstır. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar