Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Evet arkadaşlar bu topik tamamen reklam amaçlı olup benimle tek ilgisi konunun içeriğinin arkadaşımın sitesi olmasıdır. Bana tanıtım için yardımcı olmamı rica etti. Site fotoğraf üzerine kuruludur.(Site flash tabanlı olduğu için örnek koyamadım pek buraya) Yorumlarınız/eleştirileriniz olursa kendisine ileteceğim. http://www.yigitaltay.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Müzik çok boğucu. Kısa bi şarkıyı sürekli tekrarlıyor, bi süre sonra kulağımı tırmalamaya başladı kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 fotoğrafları beğendim. müzik güzel bence ama daha uzun olmalı kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Directory Listing Denied This Virtual Directory does not allow contents to be listed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ^ nedir anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar