deady Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 x(gchat): sora dedimki bende adam defol git a.q y:/w x :yavaş kardeş biraz x:/w :abi küfür etmedimki a.q dedim y:/w :a.q ne demek x:/w :amına koyim demek abi y:/w :haa ozaman küfür etmemişsin o.ç x:/w :abi ayıp oluyo y:/w :siktir git y:/gkick x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bende oyunu bıraz kufurlu oynayan tıpım ama benımkı Vent den oluyor cogunlukla gecen senelerdır tanıstıgım arkadasda benım ettıgım kufure artık dayanamadı '' cok kufurlu konusuyorsununuz ben vent den cıkıyorum dedı '' ulen obur tarafda evlı adam bunu demıyorkı bazen hanımıda duyuyor sen bekar ve odada tek basına duran tıp deyıp cıkıyon lale cok yadırgadım onu :D (okuycaktır kesın ) bu arda kufur yazan konusan tıplere bazıları da kalkmıs asosyal dısarda yapamadıgını yazan agzına vuran demısde cok sacma .. Evlıyım ben ne olcak dusuncenız sımdı ??? oyun bu yaw yorgunluk atıyon stres atıyon (arada gırıyon )felan yerı gelıncede soguyon gecıyor ıste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 argo ile küfür farklı şeylerdir. Argoya bişey demem ama yerine göre ganklanmışsındır ana avrat düz gidersin ama gerekli gereksiz her lafa bir küfür sıkıştıranlara kılım hatta megalomanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 konuyla ilgili bu haftaki uykusuzda yigit özgür abimiz cok güzel dalga gecmiş koyabilen olursa buraya sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 amma abarttınız ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Xo said: vay ak'da kız mı vardı, abav. ::o 3 kişiydi hatta. biri hardcore oynuyordu, biri casual diğeri ise alt açıp toplamda 2 saat oynamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 donanimhaber forumlarına çevirdiniz maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Küfür bizim doğamızda var akü. Geniş olun biraz hem aq küfür bilem deil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 tüm konuyu okumadım ama benim en nefret ettiğim şey şu türk guildlerinde bir kız oyuncu online olana kadar herkez ana bacı kız online olunca herkez kibarlık abidesi ne dir yani o kız insan deilmi istisnasız tüm turk guildlerinde var bir türk guildine gnome mage imin adı "Zikkafa" diye alınmamıstım gerekce olarak "ya bizim için sorun yokta guildte bayan oyuncular var gibi abuk bi bahane göstermilerdi" cok garibime gidiyor bu biz türkler hangi kültürde yetişirsek yetişelim hangi mesleğe mensub olursak olalım küfür etmeyi özellikle muhabbetlerimiz arasında, yani karşı tarafı rencide etmek amaclı değil bir olay esnasında başımıza gelen bi talihsizliğe bile a.q kullanırız ama şu dinine yandımının oyununda kız war guildte küfür etme mantığı bana çok saçma geliyor sanki küfür etmek erkek işi walla bnmde yaram warmış whine oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Muhafazakar Guild :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 küfür etmeyide savunmayın ama oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 küfürün pek fazla savunulacak yanı yok da "bayan var küfür etme" lafı daha az savunulabilir bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Küfürü savunmuyoruz direk sövüyoruz. Sinir harbi zamanlarında oluyor genelde bu tip küfür boşalması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Wayne said: guildin ismi permanent burning legion da olması sizi sasırtmaz heralde ^^ Pardon yanlıs olmasında sen yeni girmemişmiydin guilde herkesele ne cabuk samimi oldunda koymaya basladın anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ahahahha guildin namus bekçilerinden biri hozceriymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kavga cıkar burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ortam karıştı valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Namus bekçisi falan degil bizde kufur ediyoruz aramızda o sorun degil ama anlamadıgım daha gireli 2 gün olmus guilde sen tankmısın diye sormuslar daha ögrenemediniz ... olmus cevap ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 khala said: kavga cıkar burda khala sen sus lan senin konusman kufur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 off a.q kelimesini ilk defa duyuyomus gibi davranmıyolar mı bi de. kız varmıs guildde muhaha bi gidin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 * Wayne'nin mesajını okuyup ordan 5. sayfaya atladım :) Ama kendi yazdığı kadarıylan; özür dilemeyi fedakarlık olarak gören bir arkadaş ve bende oranın GM'i olsam aralarında geçen sohbetten sonra şutlardım. * Günümüzde 12-13 yaş çocuklarında başlıo "ak" küfürü. O yaşta bir insan için bu küfürü toplum içinde veya arkadaşı varken kullanması kötü. Ama belli bir yaş üstü insan her ne kadar yanlış olsada küfür alışkanlığı sarınca devam eder fakat bunu ufak bir arkadaş çevrenizde yapmanız ayrı, sokaklarda veya kalabalık chat ortamlarında yapmanız apayrı şeyler. Bu davranışlarda bulunanların kültür seviyelerinden tutunda kişiliğine kadar istediğiniz hakareti giydirebilirsiniz...Eğer sürekli bu tarz küfürleri kullanıyorsanız psikologa gidin, gidinki ilerde çocuklarınız vs olursa onlarıda zehirlemeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sanki kıza küfür ediyosun. yani tamam guild chatte uzun uzadıya açarak ana avrat küfür edilmez ama bi amk ak aq gören bir kızında bişey diyeceğini sanmıyorum. eğer rahatsız olursada birisi whispten atar uyarısını. ama yani türk guildinden beklenir böyle şeyler. 5-6 ay önce oyunu bırakmadan guildde elemanın teki bu gevurlardada ne ping var dedi diye kavga çıkmıştı. vay efendim sen nasıl gevur dersin diye. ermenimiymiş neymiş adam saçma sapan ilkokul tartışması.zaten bu kalitedeki oyuncular yüzünden bu oyunu adam gibi oynanabilecek türk guild sayısı çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ya anlamamamkta neden ısrar ediyosunuz olay a.k olayı degil adam guilde gireli bir iki gün olmus a.k lara baslamıs demek 1 ay kalsa ana bacı kalmıcak kimsede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 MacLeod said: zaten bu kalitedeki oyuncular yüzünden bu oyunu adam gibi oynanabilecek türk guild sayısı çok az. Evet abi herkezde gereksizce aşırı bi milliyetçilik şaka kaldıramamalar her şeyi ciddiye almalar... Oyun oynuors ya şurda! Benm de türk guild inde olduum zamanlar oldu hepimiz gibi:p Vede yani böle ortamı bozcak adam sürekli çıkıo chat kutusundaki yeşil yazılarda türkçe konuşulmaya başlandıı an, işin b.ku çıkıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar