Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip :S

Wayne

Öne çıkan mesajlar

bende oyunu bıraz kufurlu oynayan tıpım ama benımkı Vent den oluyor cogunlukla
gecen senelerdır tanıstıgım arkadasda benım ettıgım kufure artık dayanamadı '' cok kufurlu konusuyorsununuz ben vent den cıkıyorum dedı ''
ulen obur tarafda evlı adam bunu demıyorkı bazen hanımıda duyuyor sen bekar ve odada tek basına duran tıp deyıp cıkıyon lale cok yadırgadım onu :D (okuycaktır kesın )

bu arda kufur yazan konusan tıplere bazıları da kalkmıs asosyal dısarda yapamadıgını yazan agzına vuran demısde cok sacma .. Evlıyım ben ne olcak dusuncenız sımdı ???

oyun bu yaw yorgunluk atıyon stres atıyon (arada gırıyon )felan yerı gelıncede soguyon gecıyor ıste :D
Sosyal ağlarda paylaş

tüm konuyu okumadım ama benim en nefret ettiğim şey şu türk guildlerinde bir kız oyuncu online olana kadar herkez ana bacı kız online olunca herkez kibarlık abidesi ne dir yani o kız insan deilmi istisnasız tüm turk guildlerinde var bir türk guildine gnome mage imin adı "Zikkafa" diye alınmamıstım gerekce olarak "ya bizim için sorun yokta guildte bayan oyuncular var gibi abuk bi bahane göstermilerdi" cok garibime gidiyor bu biz türkler hangi kültürde yetişirsek yetişelim hangi mesleğe mensub olursak olalım küfür etmeyi özellikle muhabbetlerimiz arasında, yani karşı tarafı rencide etmek amaclı değil bir olay esnasında başımıza gelen bi talihsizliğe bile a.q kullanırız ama şu dinine yandımının oyununda kız war guildte küfür etme mantığı bana çok saçma geliyor sanki küfür etmek erkek işi walla bnmde yaram warmış whine oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

* Wayne'nin mesajını okuyup ordan 5. sayfaya atladım :) Ama kendi yazdığı kadarıylan; özür dilemeyi fedakarlık olarak gören bir arkadaş ve bende oranın GM'i olsam aralarında geçen sohbetten sonra şutlardım.
* Günümüzde 12-13 yaş çocuklarında başlıo "ak" küfürü. O yaşta bir insan için bu küfürü toplum içinde veya arkadaşı varken kullanması kötü. Ama belli bir yaş üstü insan her ne kadar yanlış olsada küfür alışkanlığı sarınca devam eder fakat bunu ufak bir arkadaş çevrenizde yapmanız ayrı, sokaklarda veya kalabalık chat ortamlarında yapmanız apayrı şeyler. Bu davranışlarda bulunanların kültür seviyelerinden tutunda kişiliğine kadar istediğiniz hakareti giydirebilirsiniz...Eğer sürekli bu tarz küfürleri kullanıyorsanız psikologa gidin, gidinki ilerde çocuklarınız vs olursa onlarıda zehirlemeyin...
Sosyal ağlarda paylaş

sanki kıza küfür ediyosun. yani tamam guild chatte uzun uzadıya açarak ana avrat küfür edilmez ama bi amk ak aq gören bir kızında bişey diyeceğini sanmıyorum. eğer rahatsız olursada birisi whispten atar uyarısını.

ama yani türk guildinden beklenir böyle şeyler. 5-6 ay önce oyunu bırakmadan guildde elemanın teki bu gevurlardada ne ping var dedi diye kavga çıkmıştı. vay efendim sen nasıl gevur dersin diye. ermenimiymiş neymiş adam saçma sapan ilkokul tartışması.zaten bu kalitedeki oyuncular yüzünden bu oyunu adam gibi oynanabilecek türk guild sayısı çok az.
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:
zaten bu kalitedeki oyuncular yüzünden bu oyunu adam gibi oynanabilecek türk guild sayısı çok az.

Evet abi herkezde gereksizce aşırı bi milliyetçilik şaka kaldıramamalar her şeyi ciddiye almalar... Oyun oynuors ya şurda! Benm de türk guild inde olduum zamanlar oldu hepimiz gibi:p

Vede yani böle ortamı bozcak adam sürekli çıkıo chat kutusundaki yeşil yazılarda türkçe konuşulmaya başlandıı an, işin b.ku çıkıo.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...