Ceday Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 konu fazlasıyla saptı, bilimden anladıgımız manalar değişik o kadar..
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: MumChamber, 17 February 2004 17:48 tarihinde demiş ki: said: CEDAY, 16 February 2004 19:24 tarihinde demiş ki: C# belki bize göre bir bilim degil, MS in developerlarına göre bir bilim diyelim o zaman :P konunun başından beri silencera hak verdiğim halde "müdahale etmiyim, konu zaten amacından saptı" diyordum ama artık dayanamıyorum.. silencer'ın demek istediği de senin dediğinin tam aksi. C# asla bir bilim dalı olamaz. C#'ın arkasında dönecek algoritma bir bilim dalı olabilir ama ne C# ne de C#'ın altyapısı bilim dalı olabilir. Anca yeni bir buluş olabilir.. bence ne C# nede C++ bir bilimdir ama Programlamanın bir bilim olduğunu unutmamak gerekir kısacası C# bir bilimin parçasıdır . tıpkı Fiziğin bir parçası olan momentum gibi .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 assamly bir bilimdir ... comp.soft da ,elektronıkde aslında bılımden cok matematık turevlerıdır ... bence ... bılımsel bısı soylemıyom aman dovmeyın :)[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ...
BlueIce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Bence bilim ne demek yaw.... Bencede sucuklu yumurta yapmak bilim o zaman ... ehue
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: CEDAY, 18 February 2004 01:23 tarihinde demiş ki: konu fazlasıyla saptı, bilimden anladıgımız manalar değişik o kadar.. Bilim için akademik tanım: The observation, identification, description, experimental investigation, and theoretical explanation of phenomena. Bir olayın GÖZLEM ve DENEYLERLE nasıl olduğunun TESPİTİNE ve bunun theorik açıklanmasına BİLİM denir. Bilimsel deneyde koşullar aynı olduğu sürece yaptığınız sonuç aynı olmalıdır. Mesela Felsefe bilim değildir. Niye? Çünkü genelgeçeri yoktur. Deneylerle kanıtlayamazsın. Kimi kitaplarının başında da bu yazar.[signature][hline]Silencer [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 18 February 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar