Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Sikocbrayt : laaan ibneee Personal Firewall Engine (2) : ordamısın lan Sikocbrayt : mesaj attım ya burdayım Sikocbrayt : yaptınmı lan fedorayı ? Personal Firewall Engine (2) : 12 de yapacam Sikocbrayt : ne bekliosun lan geceyarısında yapacan büyü mü lan bu. Personal Firewall Engine (2) : evet linuxun sitesinde okudum daha stabil oluyormuş sistem Sikocbrayt: olabilir Personal Firewall Engine (2): evet cidden birazdan deneyeceğim Sikocbrayt: ama geyik bi site olmasın açıklaması var mı Personal Firewall Engine (2): harbi harbi adamlar denemişler eve bütün siteler oraya link vermişler baya ciddi bir site Personal Firewall Engine (2): tam 12 de yüklenen sistemler daha stabil çalışır diyor büyük fontla Sikocbrayt: iyi dene bakalım ama kuruluma saat 12 de mi başlaman gerekiyomuş yoksa kurulumun 12 de bitmesi mi gerekiyomuş Sikocbrayt: hangi site versene bi adresini Personal Firewall Engine (2): dur ben deniyim ondan sonra sana veirrim Sikocbrayt: abi versene adresini merak ettim Sikocbrayt: çok geyik duydum da bölesini hiç duymamıştım Personal Firewall Engine (2): olmaz ben deniyecem sakatlık çıkmasın ... ??? Tamamen gerçek bir alıntı
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ahaha koptum...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü///
armra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bi arkın, kafasında tuzlukla maç seyretmesini sağlamıştım! Tesadüflere inanmazsanız hiç başınıza gelmez :P[signature][hline]Show No Mercy
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bir ara da cine5 şifresini çözmek için spekülasyonlar vardı.. onlar da süperdi. aynaya sprey sıkıp televizyona ters bakınca gözüküyor..[signature][hline]its supersonic
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 zuhahahahaha hiç böle bişi duymamıştım ben cine5 i moretv den izlerim :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Zuhahha ölücem gülmekten bunlar ne be =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü///
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 heheh 12de mi bitmesi lazım yoksa 12de mi kurmaya başlamak lazım hahahahaaa[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 tam oniki de entır a basıceksın ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Bu arada tabii 12 Local Time mı yoksa CET mi ?[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Aynaya sprey sıkıp cine 5 fln da izleyebiliosun :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 süper! takdir edilesi bir diyalog[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
dominic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Arkansis, 17 February 2004 23:38 tarihinde demiş ki:Personal Firewall Engine (2): tam 12 de yüklenen sistemler daha stabil çalışır diyor büyük fontla impact mi yoksa arial black mi?
Öne çıkan mesajlar