nocom Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 nasıl yani çifte standart yok öyle mi :) beşiktaşla ilgili birşey olunca millet çatır çatır istediğini yazıyor, kimseninde müdahele ettiği yok. ama fenere yada galatasaray hakkında bırsey yazıldımı canınızı sıkan hemen editleniyor. siz istediğiniz kadar adiliz deseniz bile bakın burada rahatsız şikayetci olanlar var. demek ki bir yerde yanlış yapıyorsunuz. özeleştiri yapın kendinize. bir insanın her mesajı yanlış, bir insanında her mesajı doğru olmaz. beşiktaşa küçük takım, beşiktaş taraflarına küçük taraftarlar mesajı bence editlenmesi gereken ilk mesajtır futbol bölümünde. gs aç karnını doyursun mesajının editlenmesi ile bu yazılan küçük - büyük olayının ne farkı var ? beşiktaş başkanına tüpcü, menejerine mafya diyen zihniyet neyse, bu mesajları görmemezlikten gelenlerde aynı oranda suçludur. beni eleştiriyorsunuz çoğu zaman, sizin gözünüzde ki ben bile fenere yada galatasaraya kalkıp küçük takımın küçük tarafları asla demem. biraz saygı olması lazım. kabul etmesenizde çifte standart var burada. zaten en buyuk yanlıslar her zaman yönetimde başlar. bu bir eleştiridir. özeleştiriside size kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Yazının altına imzamı atıyorum... Attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Eğer gs ve fb taraftarları toplanıp bjk ye küçükl takım diyorlarsa burada biraz bjk de düşünmeli ne hata yaptım diye mesela 12 yılda 1 şampiyonluk olabilir bu konu da sonuçta geri kalan 11 yılda fb gs hegamonyası vardı bjk küçk takım değil ama gs ve fb ye göre küçük kaldığını kabullenmek zor gelse de sizin için gerçek yani bi derece bizim buralarda döte döt derler ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sana göre güiza = ailton olabilir. ama ailton a da topic açıldı, o da bundesliga gol kralıydı, ZAMANINDA. ayrıca bak bişey anımsatiyim, bana göre kıçım = başım. ama bu başımın yukarıda kıçımın aşağıda olduğu gerçeğini değiştirmiyo. kime göre neye göre büyük transfer sorusuna gelince, hiçbirşey demiyorum. cidden bak. ne diyim yani. ekrem dağ = 2.5 güiza, ertuğrul = skibbe + 4*aragones denklemleriyle gelebilirsin çünkü. beşiktaş başkanına tüpçü, menejerine mafya deniyor diyip duruyosun. e o zmana şikayeet eeeeeeeeet ! bak o button ne işe yarıyo. şikayet et e basıyosun bize şikayet geliyo, biz de bakıyoruz. burada kimseye laf ettirmemeye çalışyıoruz. fatih terime fato diyeni de siliyoruz, aziz yıldırım a silah kaçakçısı azize diyeni de. beşiktaş a küçük takım, taraftarına küçük taraftar denmesinin sebebi de yönetimin açıklamaları ve taraftarın durumu. şimdi kusura bakmasın kimse, başkan çıkıp "şampiyon olacaz" demek yerine "fenerbahçeyi şampiyon yapmicaz" diyosa küçük düşünüyodur. taraftar da bu yönde ilerliyosa o da küçük düşünüyodur. ayrıca, rahatsız ve şikayetçi olan ikinizden başkası yok. buraya 3 takımdan 3 mod koymamızın amacı da zaten bi denge sağlamaktı. ama madem daha iyi modere edeceğinize inanıyosunuz bu forumu, gelin buyrun. ben bırakiyim moderasyonu siz modere edin öyleyse. çok da ciddiyim bu teklifimde. hani çok objektifsiziniz ya, görürürüz o objektiviteyi 3 gün sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 düşüncelerin bu şekildeyse sende küçük düşünüyorsun demektir. özeleştiri bile yapmayan bir moddan ne beklenir ki. tamamen saçmalıklarla dolu kendi çapında bir cevap. şikayette bulundum ama ses cıkmadı, cıkmasınıda beklemıyorum zaten :) yapamıyorsan bırak en iyisi bu bencede. herkeste yöneticilik vasfı olacak diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 İyi de Beşiktaş başkanına tüpçü diyenlerin çoğu Beşiktaş'lı zaten. Şu forumda Demirören'den nefret edenlerin onu aşşağılayanların çoğu da Beşiktaş'lı. Beşiktaş'ın maddi gücü, taraftar sayısı, son yıllardaki başarıları ve yaptıkları transferler bakımından GS ve FB'nin altında olduğunu da söylemek forum kurallarına aykırı bir şey olduğunu sanmıyorum. Ayrıca ben'de o zaman "bu forumda REAL BETIS lehine çifte standart var" diye topic açayım baksana Aurelio transferi için ayrı topik açılmış... Büyük olaylar için topik açılır bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yazdıklarına aynen katılıyorum. benım bu dedıklerıne ıtırazım yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Hıımö gelecek gelmeyecek dendi diye büyük transfer oldu yani :) Ya birader altta kalmayım cevap yazayım diye saçma saçma konuşma. Fenerbahçe'de zaten arabacı takımı diye geçer gelir grubuyla bunun ne ilgisi var? Galatasaray da burjuva takımıdır sözde. Kadıköy yakasındaki Fenerbahçe taraftarının refah seviyesinin yüksek olduğu doğrudur ama Fenerium sadece Kadıköyde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 öyle yada böyle şuanda türkiyenin en iyi forvet hattına beşiktaş sahip. Holosko Nobre Bobo edıt: şimdi konu ile ne alaka bende bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Nobre kaç gol attı bu sene ya? Bi ara Ivankov ilk golünü atıp gol krallığında Nobre'yi yakaladı fln diye haberler vardı :D Gerçi o geçen sezondu sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konu ile alakasız mesajlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Masticore said: öyle yada böyle şuanda türkiyenin en iyi forvet hattına beşiktaş sahip. Holosko Nobre Bobo en iyi forvet hatti derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 en iyi forvetler işte ama orta saha pert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 en iyi forvetler konusunda halen iddialisin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Su anda Turkiye'nin en iyi futbolcusu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Oyle ya da boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bence oyle ya da boyle benim bulundugum hat senden daha iyi olur bap :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Oyle ya da boyle agir kalirsin bana karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 buraya da yapistirmayi uygun gordum. Hem sana cevap olaraktan, hem de masticore'un dedigine karsilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Güçlü fiziğim ve muhteşem tekniğimle tabiki türkiyenin en iyi forvet oyuncusu benim, bu yüzden en iyi forvet hattı da benim halısaha takımımda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 aman hocam başka yerde yazmayın sölemeyin böle şeyler kavgada sölenmez en iyisi bizde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Senna geliyor rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Zamanında "Ailton Kaç Gol Atar?" diye topic açildi burda sallamayın gözünüzü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fizban said: sana göre güiza = ailton olabilir. ama ailton a da topic açıldı, o da bundesliga gol kralıydı, ZAMANINDA. ayrıca bak bişey anımsatiyim, bana göre kıçım = başım. ama bu başımın yukarıda kıçımın aşağıda olduğu gerçeğini değiştirmiyo. kime göre neye göre büyük transfer sorusuna gelince, hiçbirşey demiyorum. cidden bak. ne diyim yani. ekrem dağ = 2.5 güiza, ertuğrul = skibbe + 4*aragones denklemleriyle gelebilirsin çünkü. beşiktaş başkanına tüpçü, menejerine mafya deniyor diyip duruyosun. e o zmana şikayeet eeeeeeeeet ! bak o button ne işe yarıyo. şikayet et e basıyosun bize şikayet geliyo, biz de bakıyoruz. burada kimseye laf ettirmemeye çalışyıoruz. fatih terime fato diyeni de siliyoruz, aziz yıldırım a silah kaçakçısı azize diyeni de. beşiktaş a küçük takım, taraftarına küçük taraftar denmesinin sebebi de yönetimin açıklamaları ve taraftarın durumu. şimdi kusura bakmasın kimse, başkan çıkıp "şampiyon olacaz" demek yerine "fenerbahçeyi şampiyon yapmicaz" diyosa küçük düşünüyodur. taraftar da bu yönde ilerliyosa o da küçük düşünüyodur. ayrıca, rahatsız ve şikayetçi olan ikinizden başkası yok. buraya 3 takımdan 3 mod koymamızın amacı da zaten bi denge sağlamaktı. ama madem daha iyi modere edeceğinize inanıyosunuz bu forumu, gelin buyrun. ben bırakiyim moderasyonu siz modere edin öyleyse. çok da ciddiyim bu teklifimde. hani çok objektifsiziniz ya, görürürüz o objektiviteyi 3 gün sonra. saçma.. Öncelikle şuna açıklık getireyim ; bir işi eleştirmek için o işi iyi yapmak gerekmez , örnek olarak futbol eleştirmenlerinin hepsinin iyi futbol oynayamadığı veya iyi teknik direktör olmadığı gibi. Aslında bu eleştirileri ve objektif olmayı dile getirmicektim çünkü son aldığım uzaklaştırma cezalarında "Konu dışı" nasıl bir çifte standart olduğunu gördüm ve bunun değişemiceği aşikar. O cezalardan sonra zaten paticikte yazı yazmam %90 azaldı neyse bu ayrı konu. Ayrıca biz başkanımıza tüpçü diyebiliriz fakat siz diyemezsiz. Çünkü siz dediğiniz zaman bu başkana ve aynı zamanda bize hakaret olur. Ben zaten sizden çok fazla objektif olmanızı filan da beklemiyorum yukarda da söyledim bende olsam objektif olamam çok fazla dedim , ama sizin çıkıpta biz objektifiz , şöyleyiz , böyleyiz demenize laf ettim. Mesela ben buraya "mumu" dan da bişiler yazmasını beklerdim , düşünüyorum acaba sessiz kalarak sizlere bişeyler mi anlatmaya çalışıyor diye ama yanılıyorda olabilirim. Transferler tek bir bsşlık altına toplancak dendiyse öyle olacak , ama şöyle de bişey var ben tek başlık altında olmasınada karşıyım bunu söyledim o topicte , çünkü ortalık çok karışıyor adam gibi bişey konuşulmuyor dedim. Başta mumu olmak üzere bana karşı çıktılar tek başlıkta toplancak diye. eğer bir kural varsa bu kural herkese olmalı , ben büyük transfer yaptım bilmem ne boş işler , bana göre senin transferlerin 5 para etmez mesela... çümkü benim tuttuğum takım haricindeki transferler benim için değersizdir. İstersen C.ronaldo yu getir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Biz diyebiliriz siz diyemezsiniz nasıl bir mantıktır ya??? Transfer konuları tek başlık altında toplanıyor çünkü 2-3 postluk transferler de yapılıyor ve yapılan transferlerin çoğu bu şekilde gereksiz bi topic kirliliği olmaması amaçlı bu,ayrıca hani transfer topiğinde dedikodular da yer buluyor bu konuya çifte standart diyebilmen için açarsın beşiktaş transfer yaptığında topic bakarsın ne oluyor.Sen Sivok gelince konu açtında sana tukaka mı dediler? guiza fenerbahçede 193 post üzülmez-toraman 194 post kewell galatasarayda 205 post skibbe galatasarayda 081 post emre b. fenerbahçede 263 post aragones fenerbahçede 202 post Bu konular oldukça konuşulmuş tartışılmış sizce ayrı bi konu başlığı altında toplanması çok mu yanlış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar