Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NINTENDO 64!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok süper ötesi bi konsol ya.Bana 1999 yılında bu verilsedi.Ben o gazla mahalledeki tüm çocukları bıçaklardım herhalde.

"Nieeeantenndooo allttmııış üüüç.Kaçma leeeaaan.Altmış dört."
Mesaj tarihi:
kıza gıcık oldum abisi yapıo die kendi de yapıo o hareketlerin hepsini.. hiç biri içinden gelerek değil.. çok gıcıkoldum pis gıcık oldum bulsam döverim
Mesaj tarihi:
N-c said:
kıza gıcık oldum abisi yapıo die kendi de yapıo o hareketlerin hepsini.. hiç biri içinden gelerek değil.. çok gıcıkoldum pis gıcık oldum bulsam döverim

Aynen :X .
Mesaj tarihi:
kingpin said:
ya eralp sen nerden çıktın afedersin? garip oluyorum lan. kendi fakeim gibi dfs.

Ya abi 2002 yılında daha nick keşfedememişiz kendimize, almışız böyle eralp diye kullanıcı napalım (:D . Clesk' iz aslında :) . Senin isim de mi Eralp bu arada :) ?
Mesaj tarihi:
Eralp said:
N-c said:

Aynen :X .

eralp? lan ? yoksa?

edik1: yok sen eralp o eralp diilmiş

edik2: bizim eralp eralph miş dghfgh
Mesaj tarihi:
Şunu kesinlikle izlemeniz lazım yav, bu videonun mixleri vardı onlardan bi tanesi, başka sitede bulamadım ne yazık ki ktunnel felan bişeyle izleyin =)

ht tp://www.youtube.com/watch?v=DpJyG7B6tAI (boşluğu kaldırmayı unutmayın piliz)

http://www.ktunnel.com (klavye kullanmaya üşenenler için)
  • Yeni Oluştur...