Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

koltuk,sandalye tavsiyeleri alınır..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zamanınım büyük bir kısmı gerek çalışma masamda gerek bilgisayar masasının karşısında oturmakla geçiyor bu durumda beden sağlığının en az etkilenmesi için şöle kaliteli bir koltuk almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir kullandığınız memnun kaldığınız veya sakın alma ,şunlara dikkat etmelisin dediğiniz şeyler nelerdir?
Mesaj tarihi:
aha mosq
sen buralara mesaj atar mıydın lan dün icq da da adam gibi konuşmadın zaten.
koltuk alırsan bilgisayar başında biraz zorlanabilirsin kanepe al bence.
hah yok sandalye alacam diyosan benim sandalye güzel sırt kısmı bir hayli önemli.pek kayarak oturma dik otur.(veya dik uç ne bileyim)
böyle fijit fijit şeklinde arkası oynuyor yüklenirsen ama o benim ağırlığımdan doalyı sonradan kendi kendine eklenen bir özellik olabilir :)
valla şuraya mesaj atmasan hiç görüşemicez ha.[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
mosq daha fazla tembelleşemez had safhada zaten :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
istanbuldaysan topkapıya roket çarşısına git. spot mağazalar var güzel şeyler oluyo. 100 milyona deri süspansiyonlu filan şık şeyler var. üstelik 120 kiloyu taşıyabiliyo ben bunu biliyorum :)[signature][hline]nobody said it would be easy...
Mesaj tarihi:
şuan kullandığım koltuk burosit zaten arkası ayarlanabilen bişi idi sonra arkası kırıldı bi yerde yaptırdım sonradan falna filan ama memnun değilim işte süngerli ve kollukları var şuankinin

düşündüğüm model olarak böle tamamen tahtadan olan modeller var onlardan kullanan var mı uzun süreli oturmalarda bi tarafımız ağrımasın

birde herkes arkası oynar olsun diyor ama mesela şuan kullandığım modelin arka kısmının ayar şeysi rezil durumda sabitlenmiyor yalama olmuş yaslandığın zaman arkaya doğru gidiyor dik oturmak mümkün olmuyor.oynar başlı bişi alırsam eninde sonunda yalama olup,ayarı kayıcak o yüzden sabit bişi mi alsam diyorum
Mesaj tarihi:
Eğer evindeysen , ve bilgisayarın başında çok duruyorsan , sana tavsiye olarak kanape öneririm. Koltuk falan yalan .

Kanape derken aslında kanape çok kaba bi tabir , aslında kanepe büyük bile be , yerin varsa iyi gider , 2 kişilik böyle salon salanamanca koltuklar var onlardan koyarsan 10 numara olur , bağdaş kurarsın bilgisayar başında , gerekirse uyursun bile , çünki öyle bişi alacaksınki büyük ..

Tam başında sabahlamalık , yada bilgisayar başında içersen günün birinde orada sızmak için . ..
Mesaj tarihi:
aynı zamanda derste çalışıyorum( yuh mattan kaldım zaten hala çalışıom diom ha ) bilg. masası ile çalışma masam birbirine bakıyor o yüzden sadece bilg. için düşünmüyorum ergonomik olmasını istiyorum özellikle
Mesaj tarihi:
anormal rahat olsun diosan deri koltuk al kocaman
yannız acaip soğuk oluo onlar, infeqted'da olması lazım, yanında saç kurutma makinası oluo geceleri die biliorum
başka türlü ısınmıo
Mesaj tarihi:
cidden bak mosk onlar çok güzel ama pahalı
bence kıy paraya al bitane canavar gibi patron gibi oturursun(veya uçarsın neyse)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
Ben bi arkalıklı felan bilgisayar koltuu almadan önce beyaz plastikden piknik masası koltuuna oturuyordum evde başka birşey yoktu salondakilere kızıyolardı(ki aynı raatlık) başkada yoktu
Kıcım kırılıyordu 3 4 saatten sonra feci bir bel ağrısı
Sonra bilgisayar koltuu hedesini aldım rahat ettim:) rahat rahat yayılıyorum[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
eeth[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
arkası ayarlanabilenler kesinlikle bozuluyor. bunun kurtuluşu yok.. ve kullanım sıklığına göre değişse de en uzun 6-7 ay gidiyorlar..

koltuk konusunda bürosit bence en kötülerinden... şu markası belirsizler çok daha dayanıklı oluyor.

tip olarak terleme sorunun yoksa ve büroda abartı durmayacaksa deri yüksek olanlardan al derim. kolsuz da alma. o kolsuz olanlar bilgisayarla ilgilenenlerden ziyade memuriyet işleriyle uğraşanlar için sanırım. yani bilgisayar konusunda ileride gelebilecek bilek felcini önlemek için dirseklerin sabit olması tavsiye edilir. bileklerde yorulmayı belirli ölçüde de azaltır zaten.[signature][hline]its supersonic
Mesaj tarihi:
bende şu meşhur patron koltuklarından var ,
hani şu arkaya yatabilen deri olanlar var ya onlardan işte...
süfer konforlu, arada uyuya kalıyorum
Mesaj tarihi:
benim bu koltukta rahatsız olduğum noktaları sayıyım mesela

+yaslanmak için kullanılan zımbırtı yeteri kadar uzun değil omuz hizasına kadar olmasını istiyorum ve otruduğum yer ile arasında boşluk olmasını istemiyorum

+oturulan yer uzun süre oturmaktanmıdır bilmiyorum birkaç saat oturduktan sonra rahatsız edici olmaya başlıyor

+bilg. masam alçakta olduğu için koltuğun kolları klavye'nin konduğu kısma değmesin diye en alçak durumda oturuyorum bunun koltukla alakası yok ama kötü bir durum işte
Mesaj tarihi:
Alcağın yerde otur dene, yaslan ayaklarını uzat falan rahat geliorsa al :D[signature][hline]Kırmızı Kırmızı Kırmızı her yer Kırmızı...
Mesaj tarihi:
bir de boyun kısmına dikkat et bence. boyun yaslanabilir olsun. kafayı taşıyamayacak kadar çok yorulunca normalde kamburlaşıyoruz, eğer o kafa konan türden bir koltuğun varsa kafanı arkaya atıyorsun böylece vücuduna vereceğin zararı azaltıyorsun..
ek: halı çok çirkin :P onu da değiştir el atmışken.
[signature][hline]its supersonic

[Bu mesaj MumChamber tarafından 18 February 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehe yeni bi halı var aslında ama onu koymak için kitaplık bilg. masası çalışma masası falan kaldırmak gerekio ohooo kim uğraşır o kadar şeyle hem hala delinmedi o halı iyi dayanıo
  • Yeni Oluştur...