Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dellendim..

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Ya bugün tahtakaleye gittim fotoğraf makinesi almaya..
Gittim Fotoğrafçılar çarşısına girdim dükkanlara sormaya başladım. Onceden araştırma yapmıştım Nikon F80 alıcaktım.. Olaylar şole gelişti..

Bir dükkana girilir.
-Merhaba sizde Nikon F80 var mı?
-Nikon F80 yok. Ama Canon x500 FGTbla bla vaar.. Hem onun zıttırı butturu özelliği var. Lenside kendiri çöttiri özelliği var..
-Yok sağolun Nikon F80 alıcaktımda..
-Peki..
-İyigünler..

Başka dükkana girilir.
-O yok be abicim ama Zanon 65-trfndhdh var. Hem onu zettiri kettiri ile birlikte alırsan ucuza gelio. Onların pöttürü çöttürü özelliği var.
-Yok sağolun Nikon F80 alıcaktımda..
-Peki..
-İyigünler..

Başka dükkana girilir.
-Ha o vardıda taze bitti be canım. Hem onu naapıcaksın bak bunlar yeni geldi hem bunlarda artık çettiri...
-EH EYTERE BEAA..
-Ne oldu be..
-(Dişler sıkılarak)Yok abi ben NİKON F80 soruyorum başka BİŞİ DEĞİİİİİL.

Sonra en son aydınlar'a girilir fotoğraf makinesi alınır çıkılır. Yoldada ayaküstü kazıklanılır. 2 cd aldım clip cd'si 2 side bozuk çıktı..

Sonra Galeria'ya gittim. Convers'in kışlık botlarından almıştım 1 hafta sonra parçalanmıştı iade ediş tarihim 30 aralık 2003..

-Merhaba ben ayakkabı iade etmiştim halen sonuç gelmedimi. (Bundan önce 7-8 defa gidilmiştir fakat sonuç gelmediğinden dolayı değiştirme işlemi yapılmamıştır)
-Hımm bakayım bir sn.. Yok gelmemiş.
-(En son burda patlanılır) ULAN 50 GÜN OLDU KIŞ BİTTİ BEN AYAKKABIYI KULLANAMADIM VERİN BANA MUHATTAP OLDUĞUNUZ FİRMANIN ADRESİNİ TELEONUNU YETEr ULAN NEDİR BU.
-Beyfendi bir sn...
-YOK BİR SN SİZE 50 GÜN BOYUNCA BİR SÜRÜ SN'NİZ OLDU KULLANSAYDINIZ. YETER KARDEŞİM BARİ AYAKKABIYI VERMİCEĞİNİZİ SOLESEYDİNİZDE YENİ AYAKKABI ALSAYDIM KIŞI YAZLIK AYAKKABIYLA GEÇİRDİM..
-(Bu sırada bağırışmalardan dolayı müdür gelir) Evet neydi sorun..
-(Aynen tekrarlanılır)
-Peki beyfendi istediğiniz bir ayakkabıyı seçin.
-Oh be sağolun..

Ayakkabı işide halledilir. Gün sinir günüdür ama bu kadarla bitmez..
Eve geldiğimde sigara almayı unuttuğumu farkettim bu kargaşada. Neyse halim hiç yoktu çıkmaya. Aradım marketi. Abi bana 2 paket WİNSTON BOX 1 litrede kola.. Çırağı şimdi yollama boşuna ben beklerim bu taraflara işi düştümü bırakır bana..
-Peki..

NEyse adam geldi. 2 paket sigara için geldiği için acıdım. 500 bin bahşiş verdim. Adamı uğurladım. Arkasından su döktüm içeri girdim. Buda ne?!?
ADAM BANA EN NEFRET ETTİĞİM SİGARAYI YOLLAMIŞ. WİNSTON LIGHT..

Off delirdim ben en iyisi uyiyim..
Sosyal ağlarda paylaş

o bozuk cd kadar adamı dellendirek birşey yok şu dünyada
korsan cd alıyorum herkez gibi
ulan insan bi dener ya tekini
denemeden 200 tane basıyo resmen:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Sosyal ağlarda paylaş

cd leri feza'dan baska yerden almam abi istanbul'da..daha 1 cd'sinin bozuk oldugunu gormedim valla..*!reklam yapar*(anadolu yakasi icin konusuyorum) hele seyyar saticilara yaklasma bile artik %100 bozuk cikiyor.en son heroes 4 u almistim 5 milyon vermistim iyi hatirliyorum,patlamisti dogal olarak.

Edit:Bi de bilgisayar parcasi almak icin yazicioglu'na gidenler bilir,soruyosun;
-abi FX5900 var mi?
-yok ama A340 verelim ayni performans daha ucuz...
-Yok saol iyi gunler.

baskasina giriyosun,yok ama fx5600 verelim 256 mb daha ucuz performanslarinda pek fark yok..

baskasina giriyosun,yok ama hede hödödöö var daha iyi daha ucuz falan filan...
[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...

[Bu mesaj MeSh tarafından 18 February 2004 05:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

seni gormustum ben zate bjk te bi grup icersinde beraber oturup yemek bile yedik..kill reu maci yapmistik sanirim..hatirlarsin sende,karizmatik,uzun boylu,kasli yakisikliyim..*!sallar* feza'da calisan bi arkadas bizim binada oturuyormus bu arada..gecen gun giriste gordum hatta fezaya gittigimde sordum ve onayda aldim..(size ne? gercide...oyle.)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...

[Bu mesaj MeSh tarafından 18 February 2004 07:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...