Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS sonuclari

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

Yeto said:
336 yaptım say2'den beklediğimden düşük geldi. sıralamam 18950 , şimdi darlanıyorum acaba itü kimya muh. - elektrik muh. ya da mat müh. olur mu diye? bi taraftan kontenjan arttırımı avantajım war (sadece tıpta 1500 kişi kontenjan arttırıldı)bi taraftan da stress var. napıcam bılmıyorum

üzgünüm hiç biri olmaz.
elektrik belki.
Sosyal ağlarda paylaş

3.6 100% degil basini alirsiniz muhendislikte, her fakultenin kendi siralamasi var, ilk 19 a 100%, sonraki 19 a 50% yanlis bilmiyorsam. (4 sene once boyleydi daha dogrusu)
Ama onur burslular 100%, basari burslular da 50% yi es geciyor oyle bir avantaj var. Ama okul yeni ogrenci "opme" politikasi sebebiyle artik es gecirmiyor olabilir, yani ilk 19'a giren bir onur burslu, burssuzun hakkini yiyor olabilir, bilemiyorum. Belki ondan sadece 9 kisi almistir. Benim zamanimda 50% yi almasi nispeten kolaydi, artik 3.6lara falan cikmis.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Sabancı'da burs tutma olayı aşırı stres yapıyor ama, psikologlardan çıkmaz burslu öğrenciler oradaki.
yok oyle bisey, sahsi gorusum 2.2 veya 2.5 altina dusecek adam okumasin zaten yogun is tecrubesi isteyen ozellikle isletme gibi bolumler haric. mezun olunca dotune sokabilecek bir diplomasi olur anca diger turlu, bir de askerlige yarar vs.

ve sabanci burs almaya calismiyor ogrencilerden. arkadasim onur bursuyla girdi, ilk sene ilk ve ikinci donem 0.0 ortalama getirdi, 4 kisilik oda parasi kestiler bursundan sadece, yani hic para vermiyorken 1.600 mu ne vermeye baslamisti, baska okul olsa cat diye keser yani. Sonra notlarini duzeltti 2.5 ustune cikardi F leri duzeltip, yine vermemeye basladi para.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...