Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bosta wepla hesabi olan var mi? oynayacak zat-i muhterem biraz noob oldugundan id mid farketmez. yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkuru bir borc bilir, gozlerinizden operim.. unutmadan, yarismaci arkadaslara da reroro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben patiden bir arkadaştan almıştım ama şimdi vermem uygun olmaz heralde oda kullanıyordu.banada lazım bi tane bende topic açayım dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 cairne i kullanmıyorsun diye mum'a verdim zaten passive, dert etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 cairneyi hergün kullanıyormda dur prudan aldm bi acc onu denicem. canı saolsun yav olmadı ben eurobattrlea dönerim tekrardan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 demek pru bana vermiyo sana veriyo hesapları, yazayım kenara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ya varsa bo$ta ben de alabilirim bi tane. bunlarin sitesi kapali mi? acc alinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 elimde bi cairne bi pru var pru kullanımda cairne mumda biri versin hesap olan varsa? geffen e özel mesaj at bi. tamam abi evet abi falan :D dsaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 cairne zaten ortalık accı oldu sfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ractamainus var, satarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar