Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şikayetleriniz hakkında

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Bilindiği üzere artık şikayet düğmemiz bir süredir çalışmakta ve birçok arkadaşımızda forumumuzun daha güzel bir hale gelmesi için aktif olarak bu özelliği kullanmaktadır. :)
Şikayet etme hakkınızı kullanırken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var.
Şikayet tuşuna 1 kez basmanız ile 19 kez basmanız arasında bizim ilgimizi daha önce çekecek diye bir fark yok hatta şahsen 2den fazla aynı kişiden aynı konu hakkında şikayet geliyorsa ben açmıyorum mesajı spam şikayet olduğu için.

Şikayet ettiğiniz topik veya üyemizin eğer sizin tarafınızdan kışkırtıldığını görürsek ona uygulanan yaptırımın aynısının size de uygulanabileceğinizi bilmeniz lazım.

Her şikayet edilenin ceza almayabileceğini, size hakaret gelebilecek bir yorumun yöneticilerce hakaret olarak algılanamayabileceğini göz önüne almanız lazım.

Şikayet tuşu kullanımı sonrası ÖzelMesaj ile ne oldu benim şikayet tipi takip mesajlarının herhangi bir etkisinin üzerimizde olmadığını. Ve eğer şikayetiniz hakkında bir yaptırım olacaksa bunun zaten sırası geldiğinde yapılacağını merak etmeyin.

Her şikayetin okunduğunu ve lazım görülürse üst yönetime iletildiğini, ancak ve ancak ondan sonra bir yaptırım varsa uygulanacağını unutmayın. Bu işlemlerin ister istemez belli bir süre alacağını ise belirtmeye gerek yok.

Ve en önemlisi hepimiz insanız, normal yaşamlarımız normal hayatlarımız var. Şikayetlere anında cevap veremememiz normal. Özelliklede hafta sonları veya yaz döneminin başladığı bu günlerde şikayetlere tepki sürelerimizde normal olarak geçikmeler olabilir hatta olacaktır o yüzden anlayışınızı bekliyoruz.
İşbirliğiniz için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...