Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Böyle club şarkısı kendisi, eski bi şarkının hareketli hali Yalaaaaaaaaaan Yalaaaaaaaaan falan dıo erkek sesı nedır kımdır kım soyler help plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ferat göçer değilmiydi oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 evet ferhat göçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 gune acan cicekler gibiyiz yalan yalaaaan oyle saf ki sevgimiz yalaaaaaağğaaaan. ayiramaz bizi hiç kimse yalan yalaaaan olene dek beraberiz yallaaaaaaaaağğaağağağağabn. /hepsi - yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hüseyin karadayı mixledi o şarkıyı clublarda genelde o çalıo hüseyin karadayı is it a lie diye arattırırsan bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 dory said: gune acan cicekler gibiyiz yalan yalaaaan oyle saf ki sevgimiz yalaaaaaağğaaaan. ayiramaz bizi hiç kimse yalan yalaaaan olene dek beraberiz yallaaaaaaaaağğaağağağağabn. /hepsi - yalanbenim de aklıma ilk bu geldi yalanmalan diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 dorynin yazdığı şarkıyı ilk dinlediğim YALAAAA YALLAAAA diye duyuodum hep, gençlik ölmüş hacı diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 obsesifik said: hüseyin karadayı mixledi o şarkıyı clublarda genelde o çalıo hüseyin karadayı is it a lie diye arattırırsan bulursun buldum efenım cook saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 oh bende arıyodum saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yannız belirtmeden geçemeyeceğim, bu aranan şarkı ilk semih saygınerle yeliz düetinden şarkı söylemek lazım programında geçen sene baya popüler oldu ve bence hepsinin şarkısı daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 fede said: dorynin yazdığı şarkıyı ilk dinlediğim YALAAAA YALLAAAA diye duyuodum hep, gençlik ölmüş hacı diyodum sen ölmüşsün hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 (çökün çökün, kalkın lan kalkın) ya evet de ya hayır benle gonül eyleme çözemedim gız seni bir öylesin bir böyle çözemedim gız seni bir öylesin bir böyle yalan mı, yalan mı dondurmayı yalan mı bal dururken zehire hiç parmağı banan mı (yalan mı sarı gız, yalan mı gara gız) dondurmayı yalan mı bal dururken zehire hiç parmağı banan mı (o ney lan) bilemedim güzelim bu ne biçim ayaktır bir öpücük istedim hep diyorsun günahtır öpücük istiyorum hep diyorsun günahtır yalan mı, yalan mı dondurmayı yalan mı bal dururken zehire hiç parmağı banan mı (reklam bunnar) (21 yaşındayımış, ooo!) hem de kalamış'taymış aklım fikrim hep onda o da bana hastaymış yalan mı, yalan mı dondurmayı yalan mı bal dururken zehire hiç parmağı banan mı (yalan mı peluş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar