BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Adamlar dinleyecek sistem yapıcaklar ama bole salakça bi açık bırakacaklar isteyen arayp dinlenio mu ogrencek oyle mi? mantıklı mı Allah'ınızı severseniz.? + Merak etmeyin herkesin telefonu dinleniyor mutlaka.
=) Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 mantıklı veya değil ben gördüğümü sölüyorum =) ama herkes nasıl dinleniyor onu merak ettim
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 gercek yada degil merak ettim aradim. Beni dinlemiyolar. Her turlu bombalama ve illegal isleriniz icin. Dinlenmeyen telefon numarasi itinayla satilir. Sahibinden...
bao Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bu yazıdan da köşe yazarlarının nasıl işkembeden sallayan elemanlar olduğu ortaya çıkıyor. benden önce açıklamışlar o yüzden tekrar ben açıklamayacağım ama kısaca 2 koyup tekrar ararsanız başka bir telefon kullanıcısını rahatsız etmiş oluyosunuz. Yok yani öle dinlenme olayları fln.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Guvenlik için devlet herkesin telefonunu dinliyor ara ara da olsa..
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ama sadece siyasi rakipleri takılıyor dinlemeye onlar dışında teröristleri tutturamıyor nedense hiç :(
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 tğm teröristleri demeyelim sadece radikal islamcıları.
Öne çıkan mesajlar