Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Kafede bilgisayarlarımız elektrik kesintilerinden ötürü bir çok Power Supply kaybetti. Hepside seninki gibi sorun yaptı. Yeni bi Power PS..
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 PSU'da kacak oldugu zaman olur bu. Hatta bu durumda elinizi icine sokmak tehlikelidir; kasanin icinde firtinalar kopar. Hele ki iki dakika bakicam diye fisten cikarmazsaniz vay halinize. Kusura bakmayin gec oldu.
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Geç olmuş, aynısı bana olmuştu psu yu değiştirince düzelmişti 1yılı geçti bu durumla karşılaşalı :)
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 geç oldu benimki de ama aynı sorunla karşı karşıyayken harddiski değiştirince sorun çözüldü. ne alaka di mi? ben de anlamadım ama hard disk bozulmuş.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ohannes mumu seninki hakkaten garipmiş. heralde hdd kaçak yapıyodu bi şekilde :P bi müşterinin bilgisayarı bu haldeydi bana geldiğinde bi keresinde, seneler önce toplanmış makine, uzun süredir çalışıyo, birden böyle olmuş. Uğraş didin bulamadım derdi, 2-3 kere ne varsa söküp inceleyip ayrı ayrı deneyip tekrar taktım; yok. en sonunda anakartı tekrar takarken farkettim ki bilgisayarı toplayan hayvan, anakartın altındaki vidalı ayaklardan birini yanlış yere vidalamış, anakartı tam göbeğinden esnetiyor. onu sökünce düzeldi. ama 2 sene falan o halde çalışmış makine.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ekran karti ram yada cpu yoksa deisik error sesleri verir bilgisayar psu bozuksa sadece boot up etmez
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 güç kaynağıdır heralde geçenlerde benim eski pcye de aynısı olmuştu direk güç kaynağını değiştirdim oymuş sorun :p
Öne çıkan mesajlar