^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Zor durumda olmasam acmazdim bu topigi,1i gecen bana ulke bulun topiginden hava yaptigimi vs yazmis,neden bilg.muh. filan ozellikle demisim,onu mutlu edicek bir topic olucaktir sanirim bu.istir,ulkedir hepsi onemli elbet ama oyle seylerle hava zamanini gecicek yaslari astik.Zaten bu anksiyete hastaligimdan dolayi istesemde o kadar cool olamiyorum,bu da o anlardan bir tanesi. Neyse Konuya geliyim, 10gun once sezgi-anksiyete farki diye bir topik acmistim ki halende var kisiselde,cevaben yazdigim gibi anksiyete-sezgi olayini biraz okuyarak biraz dusunerek bir duzleme oturttum ama sonrasinda basima en cok gelmesinden korktugum sey basima geldi.benim takintilarim truman show,kendini sizofren sanmak gibi seyler.bu takintilari takinti seviyesinden cikarmista olsam,agir derecede ve artik duzelmeyecegine inandigim bir seviyedebaskalarinin konuyla ilgili sozlerinden etkilenme durumum var. O topicte yuwinin,benimki sezgiydi,seninkide sezgidir belki lafini sadece kiz arkadasi kaygisi icin mi soyledi,onceden tedavi oldugu anksiyetesi varmiydi vs. gibi durumlar icin pm atmistim,cevap yok.onun disinda kactir pm atiyorum cevap donmuyor 1-2satir bana aciklama yapsin diye. Aylardan sonra cildirma raddasina geldim belki,kafamda truman show yoktur,sizofrende degilim gibi cevaplarim var bir koselerde ama karsiliginda beynim o kadar cok baski yapiyor ki bana senin bu dusuncelerinde sezgidir diye vs of off.Bana bunu diyen kisiyle 2 satir laf etsem rahatlicam huyumu biliyorum ama o da pmlerime cevap vermiyor. onu taniyan filan varsa pmden bana ulasabilir mi,yada bir umut burasini okurda pm atar umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hii, hasta! Hepimiz hastayız orası ayrı da, abi bi ucundan doktora git sen. Yuwi sana cvp vermedi ve ona ulaşamadığın için topic açtın. Acaba kaç pm attın. Adam pm bombardımanını görünce topuklayarak kaçacak mı? Ve bu yuwi hiçkimse (tanımadığın etmediğin sıradan bir insan). Evt. Öhe. Acil yardımlar diliyorum senin için. Bu bir şaplak misali inse de yüzüne, titreyip kendine gelsen ne yapıyorum ben diye ama işe yarar mı bilmem. Hadi bakim kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Sezgi dediğin metafizik bir olay sonuçta, yani sezgi diye bir şey var mı bilemeyiz aslen. Kanıtlayamayız da. Ama illa diyorsan metafizik şeylere inanıcam, o zaman fazla düşünerek o olayları çağırdığını düşünebilirsin. Yani kafanda kurduğun olaylar bütün evreni etkileyip senin kurduğun şekle geliyor ve düşündüklerin o şekilde gerçek olabilir.(Filmlerden etkileniyosun anladığım kadarıyla o zaman "What the Bleep Do We Know"u izle bahsettiğim konuyla ilgili) Bir de tabi korkunun ecele faydası yok, yani hepimiz belirli bir zaman içinde %100 ihtimalle öleceğimizi biliyoruz ama yine de rahatız değil mi? O yüzden kaygının anlamsız bir şeydir hakikatten. Ama gözlemlediğim kadarıyla (annemde var), bu olay psikologla falan yavaş yavaş geçicek bir şey değil (psikoloğa gitme demiyorum hatta git diyorum veya pskiyatr neyse işte), tak diye bitireceksin, çünkü ya o taraftasındır ya değilsindir. Bu sonuca annemle yaptığım konuşmalardan ve başka birisinin görüşlerinden yararlanarak vardım. Ne kadar yardım alsan da klişe gibi olucak ama olay sende bitiyor, unutma bunu. Yuwi'nin kız ardakaşıyla ilgili yaptığı tahminleri sezgi değil tesadüf olmuştur takma bu kadar (ya da çağırma diyebilirsin), o kadar iyi sezebiliyorsa bi gelsin iddaa falan oynayalım o arkadaşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Queen said: klişe gibi olucak ama olay sende bitiyor, unutma bunu. Yuwi'nin kız ardakaşıyla ilgili yaptığı tahminleri sezgi değil tesadüf olmuştur takma bu kadar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 şu truman show olayını bende yaşıorm acaip acaip rastlantılara geliyorum bu kadarıda olamaz diorm kafam güzelse iice azıtıorm.. mutluysam gelmezdi aklıma eskiden artık yinede gelio mutsuzlaşıorm..dünya neden benle ilgilensinki die gayet mantıklı cevaplar ve çözümlerimde oluyor ancak kendimi ikna edemiorm bi türlü.. psikoloğa gidenlerle dalga geçtiim için kendimde gidemiorm o bakımdan bunu bi şekilde çözebilen biri varsa yardımlarına açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Tyrael yeter olum hergün osbir çekme, bari yorganın altında falan, hoş durmuyor tvde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ühüüü hiç yardımcı olmuosnz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar