laffie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Maillerimize gelen şu forward maillerden bahsediyorum evet... Tatil fotoları mı, hoşunuza giden yazılar mı? Sizin ilginizi neler çekiyor arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 oha onları forwardlayan da mı var? ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laffie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 senin kendi yaptığın tatil fotoları değil tabikiB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben en çok şu 850 kişiye gönder bak şansın açılacak olanı yolluyorum. yıllardır yolluyorum. çok hoşuma giden bir yazıdr. araya da kutupta çektirdiğim fotoları koyuyorum. bakın şansım açıldı kutba gittim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 alkışlar burtonesk e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ya kime olacağıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o forward mailleri alanlar da mı var aramızda ? şahsen almıyorum, çünkü öyle bir şeyi forwardlıyacak bir arkadaşım yok, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Evet hadi mail forwardlayanları ezelim ebüeüb ne kadar eğlenceli forwardlayanlar maloz zuhauhaha benim öyle şeyler forwardlayan arkadaslarım yok ahahha öyle şeyleri forwardlayandamı var.Var tabi nası dolanıyo sanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 fw mail atanlara küfür ediyorum bir daha atmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o forward mailleri alanlar da mı var aramızda ? dostum okumayı öğrenmelisin ayar vermeye kasmadan evvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 atan bile varmış. alay etmeyinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 O ayar sana değildi sdfsd.Seninki burda servise hazır. -Dark_Angel- said: benim öyle şeyler forwardlayan arkadaslarım yok ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 oha döt oldum. jskdghsdjkgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 genelde blockluyorum kafadan forwardlayanları.. ancak forwardlayan kız arkadaşınız ise naapcanız :S o durum kötüydü gerçekten. paso choq sheker! diye kedi resimleri vs. ve ama çok güldüm çokkomik diye karikatürler forwardlayan bir canlıdan bahsediyoruz burada.. yapmayınız! küçük kediler herkese "yihu çok şirin!!" dedirtmez ve komik bulduğunuz şeyler gerçekte hiç komik olmayabilir. bi de lölölö lolölo hedehödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 forwardlayan kız arkadaşın varsa baştan fail oluyorsun zaten dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laffie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tamam peki öyleyse, ben devam ediyim:) mesela ben hoşuma giden karikatürleri ya da başarılı bulduğum reklamları arkadaşlarıma gönderiyorum. kim bilir belki ilerki senelerde yeni bir hobi ediniriz kendimize: 'FW mailler yoluyla insanları mutlu etmeye çalışma' hobisi(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kız mısın ? öyle kendine garip hobiler ediniyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laffie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 çok da sıkı takipçisi değilim şu forward maillerin sadece örnek açısından:) insanlar çok vakitlerini harciyorlar bu tip maillerle ve ben insanların neye vakit harcadıklarnı merak ettim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 FW maillerle mutlu edebiliceğin tek insan yan evde yatan ölmek üzere olan hedebüdü teyze.Maalesef oda mail adresi alma şansını tekerleğin icadı sırasında kaybetmiş.Edinmeyin arkadaşım şöyle hobiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kes traşı piş forwardcı sdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 nadiren forward alırım. hiç forward göndermem.. çok saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 son 3 senedir bi tane bile hatırlamıyorum fw'ladığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ben hayatımda hiç 1den fazla kişiye aynı maili atmadım.Mail atma sayımda 20yi geçmez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bazen forumdaki insanların kimisini geri dönemeyecekleri yerler fordwardlayasım geliyor.. mümkün mü bu? çıktı mı bu teknoloji? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar