Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kettemoor`a göç ve başka bazı kafama takılanlar.

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

ben sadece easy bounty mission 100 e yakin yaptim. salak gibi bir de tattoine de yaptim onlari.

bu arada publish 6 da marklari nonaggressive yapicaz derken missionlari bozdular. soe bh forumu aglama duvarina donmus durumda. once silahlardan baslamani oneririm, bu meret bir iki gune fixlenir herhalde.

[Bu mesaj Namessar tarafından 16 February 2004 03:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar'la, skill olarak, benzer durumda BH'ız sanırım. Forum boyunca yazdıklarının hepsini de okudum.

Elinden geldiğince SOE BH forumlarını takip eden ve oyunda da eski veya yeni BH'larla fırsat buldukça konuşan bir insan olarak söyleyebilirim ki bence Namessar söylediklerinde tamamen haklı. Ve bunun "BH'lar da amma ağlıyo" falanla hiçbir alakası yok. Yanlış örülmüş ve bug dolu bi prof. BH.

Mesela en basitinden, BH droid'ler neden Invest. II'ye geçildiğinde ekstra skill'ler kazanılmasına rağmen yavaşlıyor? (sırf bunu test etmek için ikisini aynı anda öğrenmedim, gittim 3 mission daha yaptım I'den II'ye geçerken)

SOE'nin buna cevabı çok komik: Hedefler zorlaşıyor, takip etmek de buna paralel olarak daha zor hale geliyor. Yahu şapşal... Kendi yaptığın oyunu bilmiyosun. Invest II'de Bounty Mission Diff. +1 almıyorum ki ben. Hedef aynı hedef. Madem daha zor hedefler geliyo verdikleri para niye aynı?!

Ben yine de oldukça iyimser davranmaya çalışıyorum. Oyunun farklı yönlerinden de keyif almak için uğraşıyorum. Artık keyif alabileceğim bir noktası kalmazsa da beni bağlayan bi etken yok zaten... Bi dakika daha durmam.

PS: Namessar'ı tanımam. Oyunda bir kez bile konuşmuşluğum yoktur. Yukardakiler şu an BH kasan her insanın aşağı yukarı ortak fikridir kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar bence bh in investigationu hakkaten bezdirici bi is o yuzden bu isi en kolay halledebileceginiz yolu eski bir bh olarak soleyeyim.

invetigation 1 e baslayin ama 2 yi almayin. 1 ile 10k xp yaptiginizda trainera gidin ve 1 ve 2 yi bir arada alin ve 3 ten baslayin bolece droid masrafi ve gezegenler arasinda dolasarak kaybedeceginiz zamani telafi edersiniz. bundan sonraki kisim icin yapacak bisi yok aynen oyuna sadik kalmak zorundasiniz. ancak 3 bittikten sonra 4 te hala duruyosa eger bir bug var oda seeker bugi bu levelda ne kadar seeker gonderirseniz gonderin inventroyunuzdaki seeker sayisi azalmiyor. sadece arkyd parasi odeyeceksiniz tabi duzeltmedilerse. ama trick bu ilk 10k xp yi inv1 den alin bu cabuk bezmenizi engeller. bunun icin en gusel yer de naboo kadara terminal ve spy birbirine yakin bolece gorevi secme sansinizda olur kolay gelsin beyler.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

o 10k xp bizim sorunumuz değil geriye kalan xp bitmiyor çünkü görevler çalışmıyor çalışmayan birşey doğal olarak tamamlanamıyor[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim 10k xp nin sorun olup olmamasi ile ilgili solemedim ben onu, ben bh i yaptim bitirdim. neyin ne oldugunu biliyorum yeni bh olacak adam varsa yardimci olur die soledim ki muhtemelen sen bu asamayi gecmissin. o buglarin 10 katiylada o xp nin ucte biride alinirken bitiyordu yine biter, bunda abartacak bisi yok bh lik bu oyunda gonul verilerek yapilacak hakkaten adam akilli tek prof (ki malesef master oldugunda yasayacagin hayal kirikligi ise daha yuksek) kendi icinde hep bir questin icindesin zevk almiyosan yapmazsin bu kadar sulandirmaya gerek yok dolayısıyla sende hjepımızın yasadıgı bu durmu aynen yasayıp bi teyit gececeksin. pek cok kez bende vazgececek duruma geldim banada kan kusturdugu, ana avrat kufur ettirdigi anlar olduda. sizinde olacak. sanmiyorumki burada bh olan bi suru adamdan biri kalkip da hayir ben gule oynaya bitirdim beni kasmadi sikmadi desin. silah xp leri kolaydir 2 gunde hepsi fullenir inv1 ve inv2 dedigim yontemle max 1 gunde biter ama 3 ve 4 u tamalamak da bayaa bi sure alir. iste bu yuzden bunu onerdım bh yapacak olan bu denyoluklardan daha az sıkılsın diye.bh in buglari sadece yaparken deil biraktiktan sonrada devam ediyor nereye gitsem bh targetlar tarafından saldırıya ugramak gıbı.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

senin durum konusunda en ufak bir fikrin yok publish 6 den öncede bug vardı bunu yaşamış olabilirsin ama bu apayrı birşey

ayrıca 10k xp yi beklemek bence gereksiz zaten oyunda yapacak birşey yok droidlerle insan biraz oyalanıyor[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Sad, çok önce BH olup bırakmış birisi olabilir ama ona "anlamıyosun, bilmiyosun" falan demek sadece kabalıktır bence. Ben onun yazdığı rehberi kullandım BH'ta ilerlerken ve çok da faydasını gördüm. Kendisine teşekkür ediyorum.

Invest I. xp'si dolar dolmaz öğrenen pek çok BH'la karşılaştım ayrıca. Adamlar ağlıyodu resmen. Drop edip Sad'in dediği yönteme dönmeyi düşünen bile vardı.

İçinizde ilk 10 hareketli görevden sonra "aabi çok çılgınmış, galactic travel agency'den akbil çıkarcam yakında daha da güzel olucak, yıkılıyo bu BH mission'ları" gibilerinden bi tepki veren oldu mu soruyorum? Keşke 10k xp cap'i olmasaydı da Invest 4'ten girseydim direk olaya.

PS: Mighty'nin söylediği şey BH mission'larında şu an (release 6'dan sonra) bug olduğu, bu yüzden de Invest. xp alınamadığı (gerçi ben dün sapasağlam 2 mission bitirmiştim). Yani itiraz ettiği nokta o diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkur ederim ama

rehberi ben yazmadim sadece elimden geldigi kadar rehbere katkıda bulunmaya calıstım.

ıkıncısı hakkaten publısh 6 dan sonra olusan durumla ılgılı bılgım yoktu. eskıden de bole bısı vardı buga gırdın o gun hıc bı gorevden hayır gelmezdı,cıldırırdın.ınsallah yakında duzeltırler.

bu arada yazdıklarımdan faydalanmana cok sevındım tekrar tesekkur ederım.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

benim dediğim pub 6 dan sonrası ancak yaşanarak anlanır :)[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 16 February 2004 18:13 tarihinde demiş ki:
tesekkur ederim ama

rehberi ben yazmadim sadece elimden geldigi kadar rehbere katkıda bulunmaya calıstım.

Nedense benim aklımda öyle kalmış. Gunn'a da biraz haksızlık etmişim. (saol Gunn)
Olsun yine de emeği geçen herkese eyvallah. Sudan çıkmış bir Novice BH için o thread'de yazılanlar oldukça değerli.

Ve bi de Namessar okursan: "ben sadece easy bounty mission 100 e yakin yaptim. salak gibi bir de tattoine de yaptim onlari." demiştin. Ben bunu anlamadım. Nesi var Tatooine'in? Ben de onların hepsini Bestine, Tatooine'de yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

easy bounty için en uygun yer coronettir hard bountyler için naboo kadaara

coronet bh mission terminalin yaninda spynet var hemen yanında olduğu için görevleri istediğin gibi seçebiliyorsun 8 km lik mission yerine 2 km liklere hatta şehir içindekilere gidiyorsun[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

Sosyal ağlarda paylaş

sad sanirim mighty nin kastettigi publish 6 dan beri missionlarin daha beter durumda oldugu. su anda esksiine gore daha da bugli. invest 4 teyim, uc gundur mission yapmiyorum. son 11 missionimin 7 si bozuktu. spawnsuz wp olayi azmis durumda.

[Bu mesaj Namessar tarafından 16 February 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Easy bounty için Coronet'i de denedim ben bi ara. Benim mi şanssızlığımdı bilmiyorum ama aldığım 10küsür görevin hiçbiri şehir yakınlarında çıkmamıştı. Ben de bırakıp Bestine'e dönmüştüm.

Yine de terminal-operative yakınlığı açısından oldukça avantajlı olduğu kesin. Hiç hareket etmeden ikisini birden kullanabildiğin bi spot bile mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi bir kettemoor muhalefeti almis basini gidiyor...
eclipste oynadigim icin deil kettemoorda da uzun sure oynamak icin girdim fakat pazardan nb ler icin duzgun bi item dusurmek nerdeyse imkansiz vendora gidiyorsunuz bi pet stim almaya adam senden canini iligini somuruo resmen fiyatlar omur boyu hunting e dogru gidiyor bu da o serverdaki populasyonu ortaya koyar... Bu:sifir nokta beees.

bi sekilde artıs olmus olsa ortak pazara donen fiyatlar rakabeti ortaya koyucak ve yeni oyunclarin daha kolay adaptasyonu saglanicak; oyunclar pa larda yada 4 lu 2 li kankileri ile dostlari ile templatelerin paylasarak hayatini surdurmeye calisio (sen crafter ol ben et toplarim ) gibi... burda ters olan sey su bu oyunu satarken gurup halinde gelin teker teker vermioz demediler. Bu:Biir olduu gibi
ikincisi hocam terminaller yavas dedin simdi bu oyunun belli bir
system requirment i var alirsin bitane p4 duel board bak islemci filan demiyorum p4 duel ramli bi board 800 mhz olsun
alırsın ikitan 2x256ddr/400 u birini normal slot a oburunu duel e koyarin ekran kartin geforce 2mx olsa bile islemcin celeron olsa bile coronette bin kisinin ortasinda speederla takilmadan gezip tozarkene bazaarda terminalden en gec 10 sn isini bitiriosun.
yani 400 mhz de calisan 256ddr ile 2x256ddr in 800 mhz de calismasi bu oyun icin epey fark edio ozellikle bazaar da iskence cekenlere cozum bu zaten oyunun requirments i bu.
kettemoorda da ayni lag var bu tip yazilarla bir populasyon olusturmaya calisman cok mantiksiz halende devam eder uzun zamandir eclipse kettemoor davasi suruo ama sebepler hala sacma deyin ki adam yok gelin olsun bitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

kettemoor da oynayan bir dial up kullanıcısı olarak sunu soyleyebilirm ki, kettemoor da sizin eclipse icin anlattığınız hayvani terminal duraksamalarina rastlamadım hic ..[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 17 February 2004 11:01 tarihinde demiş ki:
e iyi de, cik netten single player bi oyun oyna hic lag yapmaz.

populasyon olmayan bir galaksi nasi galaksi olur.

+1

Az popüle olan bir gezegende de malzeme, silah, zırh v.s. ihtiyacı had safhada olur...

Zaten en son patchle vendor olayı biraz olsun düzeldi...[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr:

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer
Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

eclipse deki lagin sistemlerle alakası yok vendorlar biranda çöküyor ve bu herkese gidiyor

ikinci olarak bir mmorpg nin temelinde insanların birbirine muhtaç olması yatar diğer seçeneğe single player game diyoruz

fiyatlar konusundada insan daha ne ister piyasaya ucuz mal sürüp sürümden büyük paralar kazan mak mümkün[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Novilamenja, 16 February 2004 17:46 tarihinde demiş ki:
Ben onun yazdığı rehberi kullandım BH'ta ilerlerken ve çok da faydasını gördüm.

bak bak, rehberi yazanlar hemen unutuluyor :)

said:
sadATS2, 16 February 2004 18:13 tarihinde demiş ki:

allahtan sadats unutmamış ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...