chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Galatasaray'ın eski yıldızı "Super" Mario Jardel ülkesinin 2. lig takımlarından Cricuma'ya transfer olmuş. 5 Aylık Sözleşme karşılığı aylık 6,000€ maaş :] http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/07/jardel6000-euro.html Aceto'nun blogunda bunu okuyunca hafif tebessüm ettim, böyle mi olacaktı dedim. vay amakedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Aramızda para toplayıp halısahalarda oynatırız yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Karısının playboydan kazandığı paralar yeter ikisine de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 karısı çoktan kaçtı gitti, zaten ondan sonra oldu ya bu düşüş, kokain vs. nasıl bir şey ben anlamıyorum ama bu kadınları, hani derler ya; Allah mısın?(ız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 eh kaşar bide gurur duyuyodur şimdi yaptığından ben bıraktım ne hallere düştü diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 zamanında madridin transfer listesinde olan avrupa da en cok gol atan oyuncunun hali böylemi olcaktı :( kokain karı kız bu hale getirdi adamı hatta mafyayla ilişkilerinden dolayi madride gidemedi felan diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ya adam 35 yaşında bir kere. yani zaten futbolculuk kariyeri bitmiş. bence bu onun için üzülünecek bi durum değil zira zaten parası var adamın. spora devam ediyor işte kendi ülkesinde güzel güzel. niye acıdınız haline onu anlamadım. hakan şükür'e de acıyalım? geldi kaç yaşında rezil kepaze oluyor sürekli oynayarak? ayrıca kokain kullanması adamı bitirdi demişsinizde, kewell kokainman, mutu kokainman, kim bilir hangi futbolcular da kokainman tabi bunlar ismi bilinenler sadece. ilgisi alakası yok yani. jardel'e acınmaz gelir 25-30 metreden bi tane sallar filelerinize ne olduğunuzu şaşırırsınız. neden böyle bi yazı yazdın diyecek olursanızda, 97 senesinden beri en sevdiğim golcüler sıralamasında ilk 3tedir benim için kendisi. 284 maç 231 gol kariyerinde. aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 az para değil yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 brezilya şartlarında iyi para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 biri demiş zaten altta yorumlarda ben mühendislik yapıyorum bu kadar parayı bi arada görmem imkansız diye. iyi tabiki ayda 12 milyar bana verseler ölene kadar başka ibşey istemeden yaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bence de acınası bir hali yok ama 500k euro da alabilirdi Türkiye'de anadolu takımlarından falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mutu olayına dönmüş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Geçtiğimiz sene Ankaragücüne imzalamak için gelmişti ama son anda yönetim vazgeçmişti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 futbol tarihinin gördüğü en ilginç golcülerdendir bu adam ya, durarak hiç pozisyon bile almadan gelişine çat diye takıyordu. bi de hollanda'da bi' adam vardı serbest vuruşlarda, penaltılarda hiç geriye gelmezdi; topun başında dikilir çat diye takardı. hatırlayamadım ama bunun adını, eski baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 reiziger ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 reizeger serbest vuruslarda 23847237842342 metre açılıyordu yahu ahah dediği adamı sanki biliyorum ama adı mechul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 huun said: futbol tarihinin gördüğü en ilginç golcülerdendir bu adam ya, durarak hiç pozisyon bile almadan gelişine çat diye takıyordu. bi de hollanda'da bi' adam vardı serbest vuruşlarda, penaltılarda hiç geriye gelmezdi; topun başında dikilir çat diye takardı. hatırlayamadım ama bunun adını, eski baya. Jardeli jardel yapan hiç durmadan gelişine vurmasıdır. topu yere indirmeymiş, topu düzeltmeymiş.... Jardel dünyanın gelmiş geçmiş gelişine vuran en iyi futbolcusudur bence. GS onu kıskançlık yüzünden kaybetti hakan şükür,emre,okan ve kurmayları adamı rahat bırakmadılar. Neden pres yapmıyorsun,neden top feşinde koşmuyorsun, biz yırtılıyoruz golu sen atıyor , istatislikleri sen dolduruyorsun,bizden fazla para kazanıyorsun vs..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 reiziger solbekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 said: Jardel dünyanın gelmiş geçmiş gelişine vuran en iyi futbolcusudur bence. abi çok güzel. imza yapmak istiyorum izninizle?! ehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 şunu yap: Jardel dünyanın gelmiş geçmiş gelişine geldiği gibi en iyi gömen futbolcusudur bence.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 üşenmesem yapardım valla. aniden üşenti çöktü üzerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar