Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jardel = 6,000 Euro

chesterfield

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray'ın eski yıldızı "Super" Mario Jardel ülkesinin 2. lig takımlarından Cricuma'ya transfer olmuş. 5 Aylık Sözleşme karşılığı aylık 6,000€ maaş :]

http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/07/jardel6000-euro.html

Aceto'nun blogunda bunu okuyunca hafif tebessüm ettim, böyle mi olacaktı dedim.

vay amakedi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya adam 35 yaşında bir kere. yani zaten futbolculuk kariyeri bitmiş. bence bu onun için üzülünecek bi durum değil zira zaten parası var adamın. spora devam ediyor işte kendi ülkesinde güzel güzel. niye acıdınız haline onu anlamadım. hakan şükür'e de acıyalım? geldi kaç yaşında rezil kepaze oluyor sürekli oynayarak?

ayrıca kokain kullanması adamı bitirdi demişsinizde, kewell kokainman, mutu kokainman, kim bilir hangi futbolcular da kokainman tabi bunlar ismi bilinenler sadece. ilgisi alakası yok yani. jardel'e acınmaz gelir 25-30 metreden bi tane sallar filelerinize ne olduğunuzu şaşırırsınız.

neden böyle bi yazı yazdın diyecek olursanızda, 97 senesinden beri en sevdiğim golcüler sıralamasında ilk 3tedir benim için kendisi. 284 maç 231 gol kariyerinde. aman diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

futbol tarihinin gördüğü en ilginç golcülerdendir bu adam ya, durarak hiç pozisyon bile almadan gelişine çat diye takıyordu.

bi de hollanda'da bi' adam vardı serbest vuruşlarda, penaltılarda hiç geriye gelmezdi; topun başında dikilir çat diye takardı. hatırlayamadım ama bunun adını, eski baya.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
futbol tarihinin gördüğü en ilginç golcülerdendir bu adam ya, durarak hiç pozisyon bile almadan gelişine çat diye takıyordu.

bi de hollanda'da bi' adam vardı serbest vuruşlarda, penaltılarda hiç geriye gelmezdi; topun başında dikilir çat diye takardı. hatırlayamadım ama bunun adını, eski baya.

Jardeli jardel yapan hiç durmadan gelişine vurmasıdır. topu yere indirmeymiş, topu düzeltmeymiş.... Jardel dünyanın gelmiş geçmiş gelişine vuran en iyi futbolcusudur bence.

GS onu kıskançlık yüzünden kaybetti hakan şükür,emre,okan ve kurmayları adamı rahat bırakmadılar. Neden pres yapmıyorsun,neden top feşinde koşmuyorsun, biz yırtılıyoruz golu sen atıyor , istatislikleri sen dolduruyorsun,bizden fazla para kazanıyorsun vs.....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...