Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animated GIF ile kisa bir Anime :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilkokulda ortaokulda kıtaplarının yanına çizer animasyon yapardık onlar gibi çok hoş ehah[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
heuheuh mükemmel bişey[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
güzelmiş sevdim. tarz olarak xiao xiao'yu andırıyo biraz.[signature][hline] You and me baby ain`t nothin` but mammals
So let`s do it like they do on the Discovery Channel

Mesaj tarihi:
Ben yapmadım. Hasta adamın teki yapmış. Gördüğümde dumur oldum ben de :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
yayinlandiydaha evvel hatta bi tane daha var buna benzeyen gerci icerik farkli orda ama oda gif filan ama deli yapmislar ona laf yok[signature][hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

• Admin
Mesaj tarihi:
Süper[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
benzer bişi karate diye bir yerde vardı çok hoş olmuş bunların küçük not defterleri vardı sayfaları hızlı çevirince çizgifilm gibi olurdu...Hey gidi hey nerden nereye :)
Mesaj tarihi:
Bende vardı o küçük notebooklardan.Dinonun teki çocuğu önce yiyip sonra da afedersiniz dışkı biçeminde çıkarıyordu dışarı :) , çok güzeldi onlar ya hatta Van Damme'lısı Bruce Lee'lisi bilem vardı.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Mesaj tarihi:
Harbi çok şeker :)
Ben de geçenlerde psikoloji kitabının sağ alt köşesine animasyonumsu bişey çizdim böyle çöp adam basamakları tırmanıp kendini asıyor.Sayfaları çevirdikçe izliyosunuz gibi..O da güzel olmuştu :)
Bu da çok hoşuma gitti ya.[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not."
Drizzt Do'Urden
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
süper ya ehuehe[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
bi sürü farkli versionunu buldum eger tembellikten kurtulursam (cok uykum var...) upload ediim siteme ordan linklerim :P[signature][hline]"Who wants to live forever?"

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...