sharky Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 [signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.www.ekohost.net
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ilkokulda ortaokulda kıtaplarının yanına çizer animasyon yapardık onlar gibi çok hoş ehah[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 heuheuh mükemmel bişey[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bariz 30sn falan sürdü nasıl yapılır bu kadar uzun .gif?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 güzelmiş valla.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 güzelmiş sevdim. tarz olarak xiao xiao'yu andırıyo biraz.[signature][hline] You and me baby ain`t nothin` but mammals So let`s do it like they do on the Discovery Channel
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 eline sağlık çok güzel ;)[signature][hline]smthng about sx&drt
sharky Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Ben yapmadım. Hasta adamın teki yapmış. Gördüğümde dumur oldum ben de :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net
Creel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 yayinlandiydaha evvel hatta bi tane daha var buna benzeyen gerci icerik farkli orda ama oda gif filan ama deli yapmislar ona laf yok[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more"
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Çok güzel bir yapım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Süper[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Logan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 iyi ki kısaymış :) çok güzel yapmış kim yaptıysa helal olsun..
Xanros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 benzer bişi karate diye bir yerde vardı çok hoş olmuş bunların küçük not defterleri vardı sayfaları hızlı çevirince çizgifilm gibi olurdu...Hey gidi hey nerden nereye :)
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bende vardı o küçük notebooklardan.Dinonun teki çocuğu önce yiyip sonra da afedersiniz dışkı biçeminde çıkarıyordu dışarı :) , çok güzeldi onlar ya hatta Van Damme'lısı Bruce Lee'lisi bilem vardı.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Jasco Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Harbi çok şeker :) Ben de geçenlerde psikoloji kitabının sağ alt köşesine animasyonumsu bişey çizdim böyle çöp adam basamakları tırmanıp kendini asıyor.Sayfaları çevirdikçe izliyosunuz gibi..O da güzel olmuştu :) Bu da çok hoşuma gitti ya.[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden
Asas4eva Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 takdir edilesi...[signature][hline]Divine Retribution
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 tüm ethernass burda heralde[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 süper ya ehuehe[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 öeah çok iyi be varmı böle şeyler başka:)[signature][hline]My head enter to mix
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 hehe bende çok beğendim harbi adam güzel yapmıs yani[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Mtmic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Bu tur animleri yapmak icin macromedia serisinin hangi programına ihtiyacımız var biliyormusunuz?
Creel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bi sürü farkli versionunu buldum eger tembellikten kurtulursam (cok uykum var...) upload ediim siteme ordan linklerim :P[signature][hline]"Who wants to live forever?"
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Kasmış, yapmış, güzel olmuş. Helal olsun valla.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 dibim düştü süfer ya[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Öne çıkan mesajlar