Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para nasıl kasılır?

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Gold Farming

Yukarıdaki posttan da takip edersen (ki AOC tarihinin en cok view almis konusudur ve anlatılan hersey birebir dogrudur); Fields of The Dead'e epic gireceksin ve boss pesinde kosacaksin bosslar 15-25 silver arası dusuruyorlar. 1,5 -2 saatte 8 gp yaptım... biraz kalabalıktır bu nedenle iyi bir spot secmen lazım ya da serverın bos oldugu zamanlarda dene
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
BiTcH_oFBaT said:
bende level 41 at sahiplerindendim. arkadaş sağolsun ^^

para kasmak çok zor yani. ya kheshettaya gidicen ve loot lardan flawless gemleri toplican ve benim gibi tanesini 10s ye satıp paza kazanıcan. 8 tanesine 1 g verdi bir genç hoş :) yada ne bulursal al ve sat. ama zor öyle. belli bir leveldan sonra para dert değil ama.

haklısın ustam 10g ye 4 tane filan gem sattığımı biliyorum hiç işenme derim ve git gem ustalığını al düşen gemleri yap iyi gemler zaten iyi paraya gidiyor..tavsiyemdir..öyle gemler var 10g den aşağı yok
Sosyal ağlarda paylaş

özcaine said:
Gold Farming

Yukarıdaki posttan da takip edersen (ki AOC tarihinin en cok view almis konusudur ve anlatılan hersey birebir dogrudur); Fields of The Dead'e epic gireceksin ve boss pesinde kosacaksin bosslar 15-25 silver arası dusuruyorlar. 1,5 -2 saatte 8 gp yaptım... biraz kalabalıktır bu nedenle iyi bir spot secmen lazım ya da serverın bos oldugu zamanlarda dene

aslında bu işinde moku cıktı denebilir tüm 80 lv ler fodda silver peinde buda hakimiyet kurma anlamına geliyor yani pvp gırla oluyor:)))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...