Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 geçmiş olsun..[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Tanıdığım bütün arkadaşlarım kulak kaç çene dil hede hödö yarım elmada deldirdi. Bir sorun çıkmadı. Sorun senin kulağında sanırsam.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Dene ve gör demeyin arkadaşlar, deneyerek öğrenileceğini bende biliyorum. ama dediğim gibi öyle iz miz sevmem =) bu arada alexis ve soniayt'a yardımlarından dolayı çok teşekkürler. Hala karar verebilmiş değilim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya elderon yarın işim olmaz büyük bir ihtimal halleder fotoyu gönderirim görürsün oki mi sen yine de iyi düşün[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya arkadaslar ben de ceneye ve burna yaptırmak ıstıom bu konuda bana yardımcı olabılecek bırılerı war mı sımdıden tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Yer konusunda kesinlikle ''negatif'' derim..[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 MelancholY nerelısın sen[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya millet benim dilimde 1, burnumda 2, kulaklarda 5-4 tane (piercing tabe) bide Flesh Tunnel war bir tane ve şunu söölicem hava atmak için deil olay olay arkadşın dedii gibi sadece nerde hangi şartlar altında ve nası delindiii dir ama en önemlisi herhangi bir yerin delindii zaman deil ondan sonra ona nasıl bir bakım uyguladığınızdır yani eyer ki her seferinde elinizle kirli kirli bir şekilde ellemesseniz hiç bir sorun olmaz( amaaaaaaaaaaaaaaaa eyer ki vücüdunuz un baışklı sistemi kötü ise o takılan piercingi kabul etmeye bilir haberiniz olsun bu arada www.bmecine.com tavsiye ederim dövme ve piercing seven herkese dyuyrurl :) [signature][hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. [Bu mesaj Sypro tarafından 17 February 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben negatif'e sordum zaten, araştırmalarım devam ediyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar