Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Setuplar çalışmıyor ACİL yardım!

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Dün Blackice ve stop zilla'yı çekip bilgisayarıma kurdum..
Tamamen düzgün birşekilde kurdum çalıştılar..
Aradan bir gün geçti ve WinRAR'ı çektim fakat setupu açılmadı..
Bir oyun kurayım dedim setupu çalışmadı, en önemlisi bi UO shardının cientini kurmam gerekti onun setupu da çalışmadı.. Bunlardan sonra 15 tane daha setup denedim hiçbiri çalışmadı.. Bir yandan derslerle de uğraşırken heran ekrana kafa atabilecek bir duruma geldim..

FORMAT'dan önce yapabileceklerimi söylerseniz sevinirim, ayrıca böyle birşey yaşayanlar varsa yardım etsin lütfen (sanmam ama) ..
Teşekkürler..[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture
Mail me : [email protected]
Darkworld Strong Life UO - Intergame
Sosyal ağlarda paylaş

eheh blackice sana ihanet etti nickini değiştir:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Sosyal ağlarda paylaş

Windows installer la ilgili bir sorun olabilir mi ki acaba? Win98 se kaldırıp yeniden kur, WinXP ise microsoftun sitesinde bir gezin windows installer for xp gibin bişiler bulursan onu çek, sonra kaldırıp yeniden kur[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Sosyal ağlarda paylaş

setup çalıştıramıyorsa nasıl "installer pack"i yükleyebilecek?

xp kullanıyorsan bilgisayarım - sağ klik - yönet - hizmetler ve bilmemne - hizmetler. burada blackice ile ilgili olan/olabilecek hepsini sonlandır ve otomatik açılmamasını sağla ("elle" ayarına getirebilirsin)

daha sonra görev yöneticisinden giriş. o da olmazsa registery'de arama yap ve ilgili tüm kayıtları sil..[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...