555 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bu kitap nasıl bişeydir?okuyan veya konusunu bilen war mı?[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 kitabı okumadım ama evimizde vardı (şu anda aradım bulamadım ve üzüldüm) abim okumuştu ve bana anlatmıştı birazcıkta olsa konusunu. ama ben küçüktüm o zamanlar, hatta kitaba başlamış, ilk sayfalarında bırakmıştım. gülsarı, bir atın ismidir ve kitap o atın başından geçenleri anlatmaktadır. etkileyici bir kitapmış ve kesinlikle okuyacağım, iyiki hatırlattın.[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 kopar zincirlerini gülsarı depil miydi o?[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hiç olmadı "ayrılda gel gülsarı" deseydin :) cengiz aytmatov - elveda gülsarı[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yok ya al işte hatta okunacak kitaplar listesinde "kopar zincirlerini gülsarı" Aytmatov yamış işte... Ocak 1969 May yayınları hatta[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hmmm, enteresan bir tercüme :) "belki aynı kitap değildir?" diyeceğim ama saçma olur, gerçekten kötü bir tercüme kanımca.[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar