loop Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Herkeze selam. Ben uzun yıllardır UO oynuyorum ve son bir yıldır da daoc oynamanın hayalini kuruyorum. Ama bilgisayarım ve bağlantım çok iyi olmadığı için hiç bir girişimde bulunmadım. Fakat şimdi 256 k adsl bağlantım var ve yarın yeni bilgisayarımı alıcam. ( eskisi p3 550, onboard ekran kartı, 128 ram idi ). Artık DAOC a başlamanın zamanı diye düşünüyorum ama oyun hakkında en ufak bir bilgim yok. ( sadece çok güzel olduğunu biliyorum ) Bana şu server a gel sana yardımcı olurum diyen bir arkadaş olurmu diye sormak istedim.[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Tabii öncelikle cd yi nereden alabilirim. Ve cd yi alınca direk bir server a bağlanabiliyormuyuz. Her acc de kaç char oluyor ? Açtığım bir charı kısa bir süre sonra silebilirmiyim. Çünkü kendime bir yol çizene kadar denemelerde bulunmam gerekecek galiba.[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 oyunu alıcaksın yükleyeceksin patch yapacaksın sonra account acacaksın 10 slot var hemen silebiliyorsun charlari[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 - Europe serverlarinda oynamanin avantaji saatlerin uyusmasi, US'de oynarsan genelde prime time'i yakalayamiyorsun. - EU'nın dezavantaji patchlerin 1-2 ay gecikmeli gelmesi, Almanca ve Fransizca cevirileri dolayisiyla. Ayrica US'de butun Turkler Albion'da toplanmis durumda, EU'da Hibernia'da da var. EU versiyonu icin www.gameloaded.co.uk'dan ismarlayabilirsin oyunu, oyunda kisaca anlatmak gerekirse uc realm var, her serverda sadece bir realmde oynayabiliyorsun, 8 char acma hakkin var, istersen acar acmaz silebiliyorsun, butun charlarini silersen o serverdaki realmini degistirebiliyorsun sonradan, vs. Ilk char olarak stealther acmazsan rahat edersin. Hibernia/Albion secimini yapmak icin bizim Daoc bolumune ugrayabilirsin, gerci class bilgileri biraz eski ve vasat ama yardimci olacaktir yine de.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: Erutan, 17 February 2004 21:17 tarihinde demiş ki: 10 slot var hemen silebiliyorsun charlari ToA ile degismediyse 8 slot var :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hatırlamıyorum eq danda olabilir aklım karışmıştır ben 10 hatırlıorum =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 www.classesofcamelot.com adresinden class lara bakmanı tavsiye ederim.oradaki guide lari oku. sonra paticik.com/daoc sitesine de bak.önce bir araştır..dedigin gibi lvl 25 e kadar falan kasıp sonra vazgecme karakterinden. oyunun bir us bir de eu versiyonu var.us versiyonunu alırsan ve albion olursan rahat yardımcı oluruz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 US serverlarında ( galiba genelde Kay de oynanıyor ) prime time bizim saatimize göre kaç oluyor ?[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) [Bu mesaj Andre tarafından 17 February 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: Andre, 17 February 2004 23:51 tarihinde demiş ki: US serverlarında ( galiba genelde Kay de oynanıyor ) prime time bizim saatimize göre kaç oluyor ? saat gece 3 den sonra başlıyor.. ama en can alıcı saatler bizim saatimizle sabag 5 gibi...[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar