LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 efenim, 6-7 aydır uo'yu açmıyordum. 1 hafta evvelde bilgisayar değişti; eski bilgisayardaki veriler d: altına yedek olarak atılmış. c klasöründekiler filan. benim uo'yu açmam gerekiyordu bugün. direk d'den aldım, attım uo'yu c'ye. tabii regleri yok, arkadaştan regleri aldım, yükledim regleri. önce yine cd hatası verdi. reset attım. bu sefer fonts.mul hatası veriyor. var mıdır bileni? elimde cd yok, ve şu vakitlerde açmak istiyorum oyunu. hemencecik bir cevap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ayrıca: fonts.mul'u da aldım aynı arkadaştan, aktardım direk. yine aynı hatayı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 regler in hangi klasöre yazıldığını bi öğren arkadaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 registry de bulamadığı için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 regler program files/ultima online'a yazlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 efenim up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Registry hatası .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ehoeoh kardeşim, niye hepiniz reg hatası diyorsunuz. orasını anlamışım zaten. ama neden oluyor ki? adamdan regleri almışım, daha ne kardeşim? ne yapmam gerekiyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya sen istediğin regi al ama windows bulamıyor . oyunu 0 dan yukle[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Ya bakkallarda marketlerde bile artık korsan CD satılıyor al bi uo CD si :)[signature][hline]We will survive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Hiç uraşma fonts.mul fln o gider oyle o biter gider verdata.mul ister o biter gider skill42.dll'i ister.Git adam gibi uo cdsi al 2-3 milyon bişey.Helal olsun bu kadar tutulan oyuna o para :D[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Arkadaşım oyun demek ki senin aldığından farklı olarak başka yerlere registry atmış.Sen bi cd al.Almışken AoS olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: BombaciMulayim, 17 February 2004 00:47 tarihinde demiş ki: regler program files/ultima online'a yazlı D mi C mi bide o var yani sorun çıkarmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar