Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 "Retrieving character list"te biraz beklio sonra "Error retrieving character list" dio. Diger realmlardaki charlara sorunsuz girebiliorum fakat bunda bi sorun var. Daha once boyle bi sorun yasıyan var mı? Varsa nası çözdü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Serverda bi sorun vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zinbiel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hazir boyle bir topic acilmisken ben de birsey yazayim.. kendimi inspectledigimde (/inspect *isim* seklinde) talent kisminda hicbirsey yazmiyor, arkaplan her classta ayni. bug mudur degil midir sizde de oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kendini niye inspectliosunki? "C" ye bastığında zaten karakter penceresi çıkıyor. Başkalarına inspect çektiğinde herkesin talent penceresinin arkasının aynı çıkması da normal çünkü blizzard üşengeç=) Eğer bir problem olduğunu düşünüyorsan uzun uzun keybindinglerin yoksa Wow un içerindeki WTF dosyasından account adını bulup silersin büyük ihtimal düzelir. Düzelmedi diyelim bi repair et. (TTnet çalışanları gibi konuştum hea Modeminizde ışık yanıyomu?!?!?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zinbiel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kendi karakter pencerem oldugunu tabiiki biliyorum, inspect macrosuyla milleti inspectlerken kendi inspect sayfama rastgelmisim herhalde, talent kisminda puskuren bir yanardag olan arkaplandandan baska birsey yoktu. baskalarinin talent sayfalari duzgun. sen denemedin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zinbiel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hmm simdi farkettim dedigim gibi yapinca olmuyor. /inspect seklinde macro yapin, kendinizi targetleyip macroya basin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Examiner instect addonu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar